Vandaag wil Lucky Fonz III niets liever dan met jou samen zijn

Dit zwierige nieuwe liedje is een ode aan de zondag, waarop je zomaar dromen mag

Misschien is er de komende vier jaar tóch een links kabinet mogelijk. Misschien word je later als je groot bent een beroemd vlogger die overal gratis machiatto’s krijgt. Misschien win je dit jaar de loterij, waarop je besluit om je biezen te pakken en een frozen yoghurt-zaak te beginnen in de Sahara. 

Waarom ook niet?  Zondag is de dag waarop je zomaar dromen mag, zingt Lucky Fonz III in zijn zwierige nieuwe liedje Zondag. Vandaag is een dag om in te schuilen. Een dag om thuis te wezen en de krant te kunnen lezen. Een dag om niets te moeten en een dag om op te staan. Hij schildert met een huppelende akoestische gitaar, barpiano en zelfs vrolijk gefluit. Het refreintje is er eentje waarop je spontaan met anderen wil inhaken, en meebrullen hoe fijn zondag wel niet is!!!!11!!!1!! Maar echt! Zet nog een kop koffie voor jezelf – je hebt het verdiend! –, zet Zondag op repeat en dromen maar. 

Lees ook het uitgebreide interview dat we vorig jaar met Lucky Fonz III deden, over de zoektocht naar het sublieme, huiskamerconcerten met Damien Rice en sporttips van Arie Boomsma. 

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op SpotifyNog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12