3voor12 Zeeland

De 10 van ... Popronde Middelburg!

Van Cookhouse tot MAKKIE

Aanstaande donderdag barst het gratis muziekfestijn Popronde in Middelburg weer los. Hier vind je 10 pareltjes die je donderdag live kunt meemaken. Programmeurs Laurien en Auke lichten hun voorkeuren toe. 

De enorme diversiteit aan bands en singer-songwriters kenmerkt de Popronde en dat is ook waarom wij dit festival zo leuk vinden. Het geeft ruimte om te ontdekken, niet alleen artiesten maar ook bijzondere locaties in Middelburg. Zo kun je op 90 meter hoogte een concert in de Lange Jan bijwonen, binnenlopen voor een interview bij de live radio-uitzending van WFM96 en eindigen bij de drag triphopsensatie van FATA BOOM in De Spot. 

Bjarke Ramsing - Where the wild wind sail

Een van onze persoonlijke favorieten, deze Deense folk muzikant heeft het magische vermogen met zijn bezielende muziek iedereen met een brok in de keel achter te laten. Zijn muziek doet je denken aan de mix tussen Eddie Vedder en The Tallest Man On Earth. Je kunt Bjarke live bewonderen om 20:00 in De Drvkkery.

MAKKIE - Timeline

Dit jaar hebben we extra aandacht gestoken in het programmeren van hiphop acts. De Amsterdamse MAKKIE maakt hiphop met gevatte lyrics en aanstekende beats. Een gegarandeerd feestje. MAKKIE speelt om 22:00 in Café ’t Fust.

Batobe - Only Yours

Geïnspireerd door de muziek en energie van o.a. Flume en Moderat ontstond Batobe. Op het podium combineert producer Bas Thomas  gitaarspelen met het aansturen van effecten, beats en het bespelen van synthesizers. Met maar liefst 22 poprondeshows op zak kun je hem ook live meemaken op het 3voor12 podium Seventy Seven om 23:15.

Cookhouse - In Another life

Cookhouse en frietboetiek B’tje Anders, een gouden combinatie. De jongens zijn er namelijk niet vies van om een beetje mayonaise in hun nek te voelen tijdens hun optreden, antwoordde de boeker tijdens het mailcontact. Cookhouse bestaat uit de twee broers Ronald en Jeroen Hendriksen. Ze maken catchy pop met country, folk en wereldmuziek invloeden. Cookhouse meemaken in een intieme setting? Dat kan bij Frietboetiek B’tje Anders om 20.30 uur. 

Je kunt het gehele programma hier vinden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12