3voor12 Zeeland

Kaffee ’t Hof schiet alweer raak met Shht

De Belgische band past perfect op de gouden lijst van de kroeg

Inmiddels hoeven we er niet meer aan te twijfelen: als je goede bandjes wil zien is in Kaffee ’t Hof succes gegarandeerd. Afgelopen vrijdagavond was het wederom recht in de roos met de Gentse band Shht. Volgens de aankondiging van de vijfkoppige formatie kunnen we een hoop verwachten.

De beloofde “strakke grooves en dartel gebeuk,” en “eclectische bakermat” gevormd door invloeden van Kanye West, the Beatles en Jezus Christus, en liveshows die balanceren “tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis” maken menig mens toch wel nieuwsgierig. En ja hoor, het concert is nog amper begonnen en het wordt duidelijk dat deze band niet teleurstelt. We horen een paar maten van een niet al te verrassend hard rockgeluid, maar als dan de wervelende elektronica en vervormde vocals losbarsten blijkt dat Shht komt om hun publiek te verbazen. Het publiek is razend enthousiast en laat zich volledig meesleuren in een waanzinnige storm van humoristische muzikale fratsen, maffe effecten en zware, duistere akkoorden waar de vonken van af vliegen.

Het is bizar, het is strak, en het is vooral heel erg goed. Shht laat hun publiek achter met piepende oren en een voldaan gevoel.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12