3voor12 Zeeland

Charades wint laatste voorronde Spectra

Een avond appels met peren vergelijken

Spectra staat al jaren bekend als bandcompetitie en beleeft vanavond in De Klomp te Ovezande de laatste voorronde met als special act 45ACIDBABIES.    

Tijdens de laatste voorronde van Spectra is het meestal appels met peren vergelijken. Van pop/rock tot harde metal en ergens daar tussenin.

De Klomp oogt nog wat leeg als Charades de avond opent. Dit trio uit Middelharnis weet met hun prima geschreven teksten de jury te overtuigen en wint de voorronde. Totaal een andere band is Zumuz. Een flinke pot progressieve metal met veel grunt-werk en instrumentale stukken gitaarwerk.  Als laatste het Zeeuws-Vlaamse popband The Brightt. Met zeven man sterk vullen ze elke vierkante meter van het podium.

Special act 45ACIDBABIES weet nog een flinke pot electro-garage-punk over te brengen aan het publiek. Een heerlijke mix van snelle gitaarriffs, sterke vocalen en potentiële hits.

Charades mag door naar de Spectra finale tijdens Klomppop. Zumuz neemt de publieksprijs in ontvangst. De wildcard, die wordt vergeven onder alle publieksprijs-winnaars, gaat uiteindelijk naar Stockholm Syndrome.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12