3voor12 Zeeland

Clear Clamour releaset ep met knallend optreden

Goese band houdt de vaart er in

Na deelname aan het Pop aan Zee traject mocht Clear Clamour een optreden geven in ‘t Beest. Omdat de zaal een tijdje dicht was vanwege de verbouwing moesten de heren even wachten op hún avond. Die avond komt dan toch als de band zijn tweede ep ‘Stark Raving Bonkers’ uitbrengt. Timing noemt men dat. 

De funkrockband The Brightt is gevraagd door Clear Clamour als support en mag het publiek opwarmen. Dat lukt de band helaas maar deels, The Brightt bestaat uit goede muzikanten, maar de podiumervaring zit er nog niet helemaal in. Pas tegen het eind van de set, als iedereen op het podium los komt, weet de band het publiek in te pakken. Deed de band dit meteen aan het begin van de set, dan was ‘t Beest al bij de support act in feeststemming. 

Die feeststemming komt dan wel van Clear Clamour. Twee jaar na ‘To Observe The Outcome’ is er dan een nieuwe ep, ‘Stark Raving Bonkers’, de ep waarmee de Goesenaren volwassener en, jawel, dansbaarder klinken. Clear Clamour speelt dan ook een stuk volwassener en zelfverzekerder, de plaats op het podium lijkt gevonden. Nog steeds klinkt de band progressief en catchy tegelijk en er zal ook niets zijn dat de band stopt van knallen. Zelfs de making off-videos van de ep en de videorelease van de titeltrack tussendoor halen de vaart niet uit het optreden. Clear Clamour viert zijn eigen feestje en doet dat met stijl, met misschien wel zijn beste optreden. Clear Clamour bewijst zich als retegoede liveband.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12