3voor12 Zeeland

Big2 Try-Out in De Spot

Big2 laat Middelburg dansen in De Spot

Op een niet al te drukke donderdagavond vindt de try-out van Big2 (Twan van Steenhoven) plaats in De Spot in Middelburg. Hij staat samen met een live band op het podium.

Twan van Steenhoven zat ooit bij The Opposites. Maar timmert nu solo aan de weg onder de naam Big2. Hij heeft net zijn nieuwe soloalbum Van Staal uitgebracht. Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuwe liveshow. Dit doet hij met een liveband bestaande uit zeven personen. De eerste try-out vindt plaats in De Spot. Al gaat het niet geheel vlekkeloos, hij weet wel een show van goede kwaliteit neer te zetten met heel veel energie en aandacht voor het publiek.

Er is geen voorprogramma maar Big2 weet vanaf het begin van het optreden zijn publiek al te betrekken in zijn optreden. Tijdens het optreden wisselt hij veel af met op het podium staan en door het publiek heen lopen. Er vindt zelfs een klein crowdsurf momentje plaats. Hij speelt zijn meest recentste single ‘Ik Wil Dat Je Danst’ en andere nummers van zijn nieuwste plaat zoals ‘Kaolo Systeem’ en ‘Van Staal’, maar ook eerder uitgebrachte nummers van The Opposites, zoals ‘Brief Aan Jou’, ‘Duif Op De Dam’, en ‘Broodje Bapao’. Al met al een geslaagde try-out in De Spot.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland