3voor12 Zeeland

Programma van Stukafest Middelburg 2018 bekend

Onder andere 45acidbabies, Fenn, Co-Incidence en J.W. Minnaard

Het is het vijfde jaar dat het studentenkamerfestival in Middelburg wordt georganiseerd. De jaren hiervoor kenden optredens van San Holo, Moon Tapes en DOOXS. Toen traden ze nog op in krappe studentenhuizen, nu spelen ze op Sziget en Eurosonic Noorderslag. Stukafest belooft een knus concert tussen de afwas en studieboeken.

Stukafest Middelburg 2018 kun je beginnen met een speciale Stukahap in Eetkamer de Likkepot, onder muzikale begeleiding van Middelburger J.W. Minnaard (Wolf in Loveland). Later op de avond staat Waltzburg op de muzikale menukaart, een zeskoppig indiebandje uit Nijmegen. Ook Co-Incidence mag op de festivalposter. Deze Midden-Oosterse muziekgroep speelde eerder op het Zeeland Nazomerfestival en N8vdN8. De laatste muzikale naam is nog een verrassing: dit gaat namelijk de winnaar in de categorie singer-songwriter worden. De kwartfinalisten zijn onder andere Yvi en Tom de Visser. Nog even afwachten dus.

Cabaret- en kleinkunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de rest van de programmering. Firma Vruchtvlees verzorgt een “Literaire Peepshow”, Bugdra Gedik een brutale cabaretshow en Het Café Theater Festival claimt de grenzen van theater te verleggen met ‘De Trans//missie’.

Het festival eindigt traditiegetrouw met Stukafeest, een afterparty in De Spot. Hier speelt het triphop-duo FENN. Daarna komt 45ACIDBABIES De Spot slopen. De electro-garageband deed Middelburg al aan tijdens Popronde 2016 en was niet makkelijk te vergeten. Gegarandeerd energiek, hard, en een beetje smerig.

Het festival vindt plaats op dinsdag 27 Februari 2018, kaarten zijn nog niet te koop.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/stukafestmiddelburg/

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12