3voor12 Zeeland

KP17: The Charm The Fury opent de pit

"CIRCLEPIIIIIIIIIIIIIIT!"

Na het bekendmaken van de (terechte) winnaar Charades is het tijd voor The Charm The Fury om de Spectra stage af te breken. Na het uitbrengen van het cleaner maar nog steeds botbrekende album 'The Sick, Dumb & Happy' gaat het met enorme sprongen vooruit met de band. Paaspop werd als eerste in het festivalseizoen afgebroken, maar het seizoen begint voor de band echt met Klomppop. 

De band heeft er dan ook zichtbaar veel zin in, het publiek moet er nog even in komen, maar vooral de nieuwe singles 'Echoes' en met name 'Down On the Ropes' brengen letterlijke circulatie in de tent. De oproep om de fucking "CIIIIIIIIIIIIIIR-CLE-PIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!" te openen wordt dan ook tot het oneindige beantwoordt. 

The Charm The Fury flikkert zichzelf over het podium, eist dat het publiek zich in het zweet werkt en laat zien dat het met een nieuwe stijl (van metalcore naar hardrock/metal-invloeden) nog steeds als een huis staat. De nieuwe melodieuze nummers doen het goed, maar oudje 'Carte Blanche' scheurt de tent in tweëen. De toon voor Klomppop is gezet.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12