3voor12 Zeeland

Punk op z’n best met ZLHC-avond in Podium Goes

Fotoverslag

ZLHC presenteerde vrijdagavond een punkparty. Het publiek van vanavond, wat voornamelijk bestaat uit de fanbase van The Unknown Children, krijgt twee bands van de crème de la crème punk-scene voorgeschoteld.

Opener van de avond is The Patrons. De heren uit Gouda hebben last van technische mankementen aan hun gear, maar proberen het beste ervan te maken. Muzikaal zit het prima in elkaar, maar het ontbreekt de band nog wat aan overtuigingskracht en performance.

Local-heroes The Unknown Children hebben een deel van hun fanbase opgetrommeld voor een thuiswedstrijd. Waar de vorige band kansen lieten liggen op performance, pakken de heren van The Unknown Children dit met beide handen aan. Van liggend spelen op de grond midden in de zaal tot het opzoeken van de hogere regionen.

Voor een flinke dosis Spaanstalige les, is Acidez vanuit Mexico naar Goes afgereisd. Raggen tot de nok van het pand en ver daarbuiten. Moshpits zijn de standaard en dat ze Spaanstalige teksten zingen, deert het publiek weinig.

Headliner en afsluiter van deze punk party is het Amerikaanse Total Chaos. Al sinds 1989 is deze band actief en weten ook na al die jaren aan ervaring, de zalen en velden te vullen met hun punk-geweld. Ook het Goese publiek ontvangt de band met open armen. Van muziek tot performance, het plaatje klopt. De band heeft hun slotakkoord al lang gespeeld, maar het aanwezige publiek wilt nog meer. Ze zullen het moeten doen met de afterparty. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12