Niets fijner dan na een lange dag springen, dansen en zingen op Vestrock even een dutje te doen op de camping. Hoewel er van slaap weinig sprake is kijken we toch even hoe de sfeer is op de camping.

De camping die in 2014 het levenslicht zag, wordt nog steeds door Scouting Hulst gerund. In het eerste jaar was het nog redelijk rustig, maar het wordt steeds duidelijker dat Vestrock steeds een minder groot geheim is. Een grote vriendengroep uit Delft besloot voor het jaarlijkse weekendje weg naar Vestrock af te reizen, er zijn vriendengroepen uit Amsterdam, Rotterdam, Middelburg en ook gewoon uit Hulst "want waarom zou je na het festival meteen naar huis gaan!".

Het is half tien op de camping als WHITE de eerste mensen uit hun tent speelt met een akoestische sessie. De Schotse band speelt voor een klein publiek die de slaap nog uit hun ogen wrijft, de band zelf heeft ook nog niet de energie van de dancepunkband die ze zijn. Het is nog vroeg, maar met een brak hoofd "Love yourself, touch yourself" zingen is nog niet eens zo'n verkeerde manier om te ontwaken. 

Vestrock Kampeerders

Vestrock Kampeerders

Vestrock Kampeerders

Meer Vestrock