Komend weekend zijn wij op Concert at Sea te vinden. Je kan het verslag komend weekend lezen op onze website. Hier zijn vijf acts die je volgens ons zeker moet zien en horen.

Tom Odell

Opeens was hij daar in 2013, een sprieterige Brit met een romantische inborst en rauwe composities: Tom Odell. Op zijn eerste plaat, Long Way Down, is de jonge singer-songwriter nog aftastend en onschuldig, met gevoelige songs zoals ‘Another Love’ en ‘Grow Old With Me’. Afgelopen jaar bracht Tom Odell zijn langverwachte tweede plaat uit, getiteld Wrong Crowd, waarop hij duidelijk ouder, wijzer en zelfverzekerder is geworden. Zowel de romantici als de popliefhebbers kunnen zijn indrukwekkende en gepassioneerde optreden op de vrijdag om 18:00 op het Zeeland Podium gaan bewonderen.

CAS Vrijdag

18.00 uur Zeeland podium

Radio Eliza

Zoek de naam maar ergens op en je zult zien dat Radio Eliza met één woord te beschrijven is: catchy. Tijdens de Popronde 2016 was Radio Eliza een succesnummer in meerdere steden, waaronder ook Middelburg. Dans mee met het elektropop party nummer ‘Kids’ of zwijmel zachtjes mee met ‘Answering Machine’. Dit zeskoppig jonge indie-bandje speelt vrijdag om 15:15 op het Umoja podium.

CAS Vrijdag

15.15 uur Umoja podium

Sue the Night

Zaterdag om 13:15 opent Sue the Night het Umoja podium. De zorgeloze indie-pop van Sue the Night is de perfecte start van je tweede festivaldag. Suus de Groot en haar band zijn in het verleden opgepakt door 3FM en De Wereld Draait Door en genieten daarom nog aardig wat naamsbekendheid. Ongetwijfeld blijft ‘The Whale’, een liedje dat goed aansluit bij het nautische festivalthema, dagen na C@S nog in je hoofd rondspoken. Aanstekelijke liedjes dus, lekker voor bij dat eerste biertje van de dag.

CAS Zaterdag

13.15 uur Umoja podium

La Pegatina

Het grootste feest krijg je dit jaar van La Pegatina! De Spaanse band wist eerder al Pinkpop en Lowlands te laten zweten met hun aanstekelijke mix van pop, latin en ska. En wat is er nu beter dan een potje skanken op het strand? La Pegatina speelt vrijdag om 16:00 op het Zeeland Podium, en omdat je dan nog niet genoeg hebt van deze band, nogmaals om 19:15 op het Strand.

CAS Vrijdag

16.00 uur Zeeland podium

Doe Maar

Het spreekt redelijk voor zich, maar natuurlijk mag je deze legendarische band niet missen tijdens Concert at Sea! Eerder dit jaar liet de band op Paaspop zien dat een klassieker als ‘De Bom’ nog steeds relevant blijft en dat de humor er nog steeds in zit bij ‘Nederwiet’. Doe maar een uurtje Doe Maar, vrijdag om 20:00 op het Zeeland podium!

CAS Vrijdag

20.00 uur Zeeland podium