Met Koningsnacht en -dag is er in heel de provincie genoeg te beleven. Van dance feestjes tot open podia met verschillende stijlen en genres. Wij waren aanwezig in Goes, Middelburg en deden ook Bergen op Zoom aan.

Goes

Ganzenpop

Ganzenpop, een kleinschalig festival aan het Damplein in Goes, dat georganiseerd wordt door snackbar Snackpoint ‘De Gans’. Terwijl het publiek al struinend langs de vrijmarkt gaat, is er op en rond de Kreukelmarkt stevige rockmuziek te horen. Het festival start met hardrock/punkformatie Stockholm Syndrome. Stevige punkrock met een melancholische sound. Een moment van rust is er bij het gelegenheidsduo A.M. met daarin gitarist/zanger Bram Pelgrim (The Unknown Children)  en drummer Ricardo Buteijn, (Clear Clamour). Rustige zelfgeschreven popsongs galmen over de Kreukelmarkt en valt prima bij het publiek. Het zevenkoppige The Brightt uit Zeeuws Vlaanderen is samen met zijn meereizende fanbase naar Goes afgereisd om een set te spelen. De zangeressen bewegen enthousiast, maar zijn slordig in hun zang en dat is jammer. Instrumentaal is het in orde. De band past maar net op het podium en speelt vrijwel helemaal de ep ‘Evidence’. Huisband van dit jaarlijkse evenement, Harbour of Souls, komt met een stevige set, waarbij duels ontstaan tussen de gitaristen, dat voor menig spektakel zorgt. Last but not least, het Gelderse The Dutch Duke. Heavy metal en speedrock is wat voor hen telt. Prima basis en met een invaldrummer die is ingespeeld op de rest heeft de band een prima introductie op Zeeuws grondgebied gemaakt. Een stevige afsluiter voor wederom een geslaagde editie van Ganzenpop, al zou Ganzenrock als naam ook niet misstaan.

Harbour Of Souls

The Dutch Duke

Stockholm Syndrome

The Brightt

A.M.

Jelle

Koningsfeest

Middelburg

Koningsdag op de Grote Markt

Op de Grote Markt in Middelburg was het heel de dag een gezellige drukte van mensen die allemaal een glimp wilden opvangen van hun favoriete act. De organisatie wist voor ieder wat wils te programmeren en zagen we PEER, The Originals, Isabel Provoost, One, Two, Trio, Snollebollekes, Kraantje Pappie, DJ Tjitse Leemhuis en afsluiter van de avond DJ Brennan Heart. 

PEER

Paladins en Wild May West in De Spot

The Paladins

The Paladins

The Paladins

Wild May West

Wild May West

Wild May West

Bergen op Zoom

Slash-n-Roses

Hits the Fan

Slash n Roses

Slash n Roses

Slash n Roses

Slash n Roses

Slash n Roses

Meer 3voor12 Zeeland