Inschrijvingen Zeeuwse Belofte 2013 geopend Inschrijvingen Zeeuwse Belofte 2013 geopend

Inschrijven tot 1 april

, Daniel Vervelde

Inschrijvingen Zeeuwse Belofte 2013 geopend

Inschrijven tot 1 april

Daniel Vervelde ,

De inschrijvingen voor de laatste drie deelnameplaatsen voor de bandcompetitie Zeeuwse Belofte 2013 zijn geopend. Bands en artiesten die geïnteresseerd zijn in de laatste drie plaatsen kunnen zich opgeven via de website van PopAanZee.

De laatste drie plaatsen worden vergeven door middel van een demopol. Geïnteresseerden die zich willen inschrijven via popaanzee.nl moeten hun inschrijving bezegelen met een demo. Deze demo moet drie eigen nummers bevatten. Een onafhankelijke jury kiest uiteindelijk de drie beste demo’s uit alle inzendingen.
 
Eerder werd al bekend dat Steady New Sounds, The Venues en Geert & The Chiefs deelnemen aan de wedstrijd. Zij plaatsten zich automatisch door de voorrondes op Spectra, RegioRuis, Steenworp en Hooi!Koorts te winnen.
 
De finale zal plaats vinden op 5 mei, tijdens het bevrijdingsfestival in Vlissingen. De winnaar zal Zeeland tevens vertegenwoordigen tijdens de Sena PopNL awards 2013.
 
Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Gork A27. Zij op in alle Zeeuwse podia en tijdens de Zeeuwse festivals. Ook stonden zij op het podium in de Amsterdamse Melkweg. Eerdere winnaars van de prijs zijn bands als Blof en Racoon.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland