Memphis Maniacs mixt ‘m in een goedgevulde Klomp Memphis Maniacs mixt ‘m in een goedgevulde Klomp

Entertainment ten top voor een enthousiast en uitbundig publiek

, Tekst: Joris van Moort Foto’s: René Kauwenbergh

Memphis Maniacs mixt ‘m in een goedgevulde Klomp

Entertainment ten top voor een enthousiast en uitbundig publiek

Tekst: Joris van Moort Foto’s: René Kauwenbergh ,

Memphis Maniacs heeft geen voorprogramma nodig. Binnen enkele minuten staat het voltallige publiek in De Klomp te springen op muziek van Ricky Martin, AC/DC en The Beatles samengeperst in één song!

Scheurende gitaren zijn vanavond van de partij. Biff Anderson verzorgt de gitaarsolo’s en Larry Simmons zorgt levert perfecte, ondersteunende basritmes. Sfeervolle geluiden zijn afkomstig van Reverend Big, de toetsenist. Drummer Iwan Dubrowski houdt strak de maat in het muzikale geweld. Last but not least maakt zanger Smash Robinson met zijn natuurlijk charme er een waar feest van.

De band noemt het optreden een try-out op het aankomend festival seizoen maar lijken dit niet nodig te hebben; ze zijn allang klaar voor grotere podia. Vanaf vooraan tot ver achter in de zaal springt het publiek mee op de beats van Dubrowski. Voor jong en oud is het een muzikaal feest der herkenning als het gaat om muziekgenre.
 
Voor een avond topentertainment zit je bij Memphis Maniacs goed. Muzikaal gezien is de band niet heel sterk, maar ze leveren show en entertainment van het hoogste niveau! 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland