Gebouw-T zoekt bands Gebouw-T zoekt bands

Op zoek naar talentvolle bands uit Zeeland, West-Brabant en Antwerpen

, Redactie 3voor12 Zeeland

Gebouw-T zoekt bands

Op zoek naar talentvolle bands uit Zeeland, West-Brabant en Antwerpen

Redactie 3voor12 Zeeland ,

Bij de eerste editie mocht ontving Gebouw-T meer dan 40 aanmeldingen. Uit die 40 aanmelding zijn uiteindelijk zes bands doorgegaan naar de finale. De Belgische band Noble Tea werd door de jury als beste beoordeeld en ging er met de hoofdprijs vandoor. Deze prijs bestond uit onder andere uit opnametijd in de studio van Gebouw-T en een optreden in Gebouw-T of het Op De T Festival.

 In het seizoen 2012 – 2013 vindt de bandwedstrijd wederom plaats. T-Strijd richt zich op bands in de regio West-Brabant, Zeeland en regio Antwerpen. Bands met eigen repertoire uit deze regio kunnen zich tot 1 oktober inschrijven voor de bandwedstrijd. Een professionele jury kiest uit alle inzendingen 16 bands die het tegen elkaar gaan opnemen in de vier verschillende voorrondes. Tijdens deze voorrondes is het wederom een jury die de winnaar aanwijst, welke rechtstreeks door mag naar de finale. Het publiek heeft echter ook een stem. De bands die zij per voorronde het beste vinden zien elkaar in de halve finale. De winnaar van de halve finale mag alsnog door naar de finale.

 
Bands die mee willen doen aan T-Strijd kunnen zich opgeven via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over de wedstrijd.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland