Peerock geeft feestje in Colijnsplaat Peerock geeft feestje in Colijnsplaat

Fotoverslag

, Rene Kauwenbergh

Peerock geeft feestje in Colijnsplaat

Fotoverslag

Rene Kauwenbergh ,

Een regenbui kan de feestvreugde niet wegnemen, Peerock is een geslaagd rockfeestje aan de haven van Colijnsplaat. Na de opening van de plaatselijke brassband is het aan de lokale bands Remote World en The Venues om het festival te openen. Hoofdacts vanavond zijn Anneke van Giersbergen en The Jacks.

Anneke van Giersbergen staat niet voor de eerste keer in Zeeland, maar haar groeiende populariteit maakt haar een gewilde act op de podia. Sinds het verlaten van The Gathering is ze na diverse projecten nu onder haar eigen naam aan het touren. Met een paar indrukwekkende optredens op tv, waaronder een bij De Wereld Draait Door lijkt haar populariteit weer als vanouds.
 
The Jacks, drie dames en een heer op bas, geven een catchy rockoptreden. De stijl springt heen en weer tussen pop, punk, surf en rock. Het is vooral de stem van zangeres Marcia Savelkoul die de band de nodige power en attitude geeft.
 
Omdat The Chimney heeft geannuleerd staat Liptease & The Backstreet Crackbangers op het podium. Deze coverband speelt popmuziek in een rockabilly stijl. Afsluiter van de avond is Hot Fuzz, de Zeeuwse rockband van Jeroen Polderman.
 
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland