Gork A27 in de Melkweg Gork A27 in de Melkweg

Tijdens SENA Performers POPnl Award 2012

, Fotoverslag: Ben Willemsen

Gork A27 in de Melkweg

Tijdens SENA Performers POPnl Award 2012

Fotoverslag: Ben Willemsen ,

Dertien nieuwe Nederlandse bands strijden om de Sena Performers POPnl Award in de Melkweg voor een jury van programmeurs om zoveel mogelijk optredens binnen te slepen. Twaalf provincies en de stad Amsterdam hebben de beste act afgevaardigd om op te treden in de Melkweg. Voor Zeeland is dat Zeeuwse belofte Gork A27.

De award is onderdeel van de Uitmarkt, dus is het erg druk in Amsterdam en de Melkweg is dan ook afgeladen vol. Gork A27 mag als eerste band starten in de Oude Zaal. Voor de muziek van Gork het juiste podium en naast de meegekomen fans weten ze ook de rest van de zaal te boeien die tot het eind goed gevuld blijft. Maar weten zij ook de jury (aka programmeurs) te overtuigen?  

Gork A27

Gork A27

Het niveau is behoorlijk hoog in beide zalen. De winnaar van de avond is de act “Cirque Valentin” met 8 boekingen. Cirque Valentin is een band die mainstream muziek maakt en een theatrale podium presentatie heeft. Tweede is Town of Saints met 6 boekingen en derde Mister & Mississippi met 5 boekingen. Helaas heeft Gork A27 maar 1 boeking uit de wacht weten te slepen. 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland