My Own Army op het Survivorsland festival My Own Army op het Survivorsland festival

Op zondag 19 augustus in t schuttershof te Middelburg

, Redactie 3voor12 Zeeland

My Own Army op het Survivorsland festival

Op zondag 19 augustus in t schuttershof te Middelburg

Redactie 3voor12 Zeeland ,

Op zondag 19 augustus is er weer een editie van het Survivorsland festival in Middelburg. Het jaarlijks terugkomend, uniek festival zal weer plaatsvinden in de zaal van café ’t Schuttershof te Middelburg. Alle opbrengst, zoals bij elk evenement van Survivorsland, gaat naar een belangrijk onderzoek van kanker in ons land.

Het programma van dit jaar is weer gevuld met stevige  rockbands. Onder andere de Zeeuwse band Mamilla. Zij zullen, traditioneel zoals elk jaar, het festival openen. Ook van de partij is de Belgisch- Zeeuws Vlaamse Metallica tribute band Meclassica, die al lovende recensies heeft gekregen.  
 
Uit Den Haag komt de bluesrockband Wildcard Dukes, zij spelen blues uit eigen repertoire met een vette knipoog naar bands als Ten Years After en B.B. King. Uit Rotterdam komt My Own Army, deze talentvolle rockband krijgt lof na lof en timmeren flink aan de weg om een “grote” te worden in de Nederlandse muziekcircuit.
 
Als ware afsluiter van dit festival speelt dé coverband van dit moment: Hot Fuzz. Deze band  is samengesteld uit gerenommeerde musici uit de Nederlandse rock scene. Zij  spelen classicrock covers, met als stelling: u roept, wij spelen.  
 
In de pauzes draait de minstens zo bekende  DJ Hansjuh de beste klassiekers uit de popgeschiedenis  in de subtropisch ingerichte tuin van ’t Schuttershof. Er staan daar ook kraampjes waar de lekkerste Indische gerechten worden bereid en verkocht, allemaal voor het goede doel.
 
Alle bands spelen geheel belangeloos op dit festival. Voorverkoop is al begonnen. Voorverkoopadressen en alle informatie over dit festival kunt u vinden op de website van Survivorsland: www.survivorsland.nl.
 
De zaal gaat open 15:00 uur. Aanvang is 15:30 uur. Voorverkoop 10 euro en aan de kassa 13 euro. 

De opbrengsten van alle evenementen van Stichting Survivorsland gaan naar een specifieke kankeronderzoek in ons land. Deze worden door de Stichting zorgvuldig gekozen, dat werkelijk al het geld terecht komt bij de onderzoeksteams zelf. Meer informatie betreffende deze onderzoeken is te vinden op de website van Survivorsland.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland