3voor12/Zeeland en De Spot bekijken de ‘stand van zaken’ in de Zeeuwse popscene 3voor12/Zeeland en De Spot bekijken de ‘stand van zaken’ in de Zeeuwse popscene

Vier avonden met verschillende genres

, Andre Joosse

3voor12/Zeeland en De Spot bekijken de ‘stand van zaken’ in de Zeeuwse popscene

Vier avonden met verschillende genres

Andre Joosse ,

Podium De Spot bestaat vijf jaar, een mooi moment om te kijken wat de stand van zaken is in de Zeeuwse pop-infrastructuur. Door middel van vier avonden wordt per genre bekeken wat Zeeland te bieden heeft. De eerste avond met Zeeuwse Psychedelica staat al gepland. Een hiphop, indie en singer-songwriter avond volgen.

In vijf jaar is podium De Spot uitgegroeid tot het meest toonaangevende podium van Zeeland. Na vijf jaar is het volgens De Spot een mooi moment te kijken hoe het staat met de popmuziek uit Zeeland. Programmeur Tonnie Dieleman: “Zeeland heeft een aantal prachtige podia en een grote diversiteit aan bands en muzikanten waar we met veel plezier mee hebben samengewerkt. Wat is nu de stand van zaken? Dat doen we aan de hand van een aantal avonden met verschillende genres.”
 
Op 15 september is de eerste avond met Zeeuwse Psychedelica. Deze avond presenteert ook Capital Sentimental hun nieuwe cd.
 
Op 3 november presenteert hiphoppend Zeeland zich. Met onder andere Nul Elf Acht en BDM Entertainment een levende scene in het Zeeuwse. Tevens zal er nog een avond met indie bands ingevuld worden en een singer-songwriter avond.
 
Voor meer informatie kan je de website van De Spot in de gaten houden: www.despotmiddelburg.nl.
 
3voor12/Zeeland is ook benieuwd hoe het staat met de Zeeuwse popmuziek. De komende weken vragen we het aan de kenners zelf, in een reeks interviews komen bands en acts aan het woord.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland