Nieuwe datum Off the Richter Festival 14 augustus Nieuwe datum Off the Richter Festival 14 augustus

Sun, sand and surreal sounds

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Nieuwe datum Off the Richter Festival 14 augustus

Sun, sand and surreal sounds

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Vorige maand werd het festival vanwege het weer afgelast, de nieuwe datum is 14 augustus. Band Secret Rendezvous organiseert samen met drie bevriende bands iET, Ryan en Jeruma, het festival Off the Richter Fest. Hiermee touren ze als DIY collectief deze zomer langs diverse strandtenten om nieuwe en cutting edge muziek onder de aandacht te brengen.

Sun, sand and surreal sounds

Een zomerfestival aan zee, aanstaande zaterdag is strandtent Noordduine in Domburg gastheer van het rondreizende strandtentenfestival OFF the Richter FEST. Naast organiserende band Secret Rendezvous zullen ook iET, Ryan en Jeruma optreden. De dj’s Vindictiv en Frankadelic zullen daarnaast ook hun beats over het strand laten klinken.
 
Secret Rendezvous (Psychedelic/Electro/Soul)
Paint The Town Red is het debuut album van het Amsterdamse Secret Rendezvous. Het duo staat voor een eigenzinnige mix van stijlen waarin psychedelic, electro en soul de kern vormen. Zangeres Sietske "Musiex" Morsch en producer/gitarist Remi "Sausbei" Lauw nemen je mee op een experimenteel en artistiek avontuur.
Live staat Secret Rendezvous voor een energieke show met psychedelische vocalen, pompende drums, ruige gitaren, drumcomputers, vintage keys en synth bass.
 
iET (Experimental/Singer/Songwriter)
De Kitchen Recordings is een project van singer/writer iET en is twee jaar geleden tijdens de muzikale samenwerking met legendarische producer & engineer Russell "the dragon" Elevado uit New York ontstaan uit het idee een collectie van pure liedjes aan te leggen, opgenomen in de keuken.. gewoon... voor haar zelf...
De Kitchen Recordings staan voor sfeer, puurheid en charme. Gewapend met een stem, gitaar, trompet en contrabas wordt ieder liedje een feit. Beats worden gemaakt van kastdeurtjes die open en dicht gaan, kopjes die rammelen op de tafel en voeten die stampen op de houten vloer.
 
Jeruma (Pop/Soul)
Jeruma is de Rotterdamse singer, songwriter en producer Jeruma Arnold. In zijn bio lezen wij: “Alsof Al Green en Joni Mitchell een bloedmooie dochter hadden waar Prince een nachtje zijn gang mee mocht gaan, terwijl Amos Lee een liedje zingt onder het raam…” Een veelbelovende zanger als we deze teksten moeten geloven. Jeruma’s debuut EP Hide A Smile kwam uit in 2008. Momenteel is hij nieuw materiaal aan het schrijven en uitproberen voor zijn eerste langspeler.
 
Ryan (Rock/Soul)
Nieuwkomer Ryan is een band met een eigenzinnige muzieksmaak. Blikvanger van de band is zangeres Rianne Walther. De groep laat zich inspireren door verschillende muziekstromingen uit de jaren '60 en'70, maar ook oudere soul en jazz beïnvloed het geluid de band Ryan.
Op dit moment werkt Ryan hard aan hun debuutalbum waar ze op OFF the Richter FEST een voorproefje van zullen laten horen.
 
Strandtent Noordduine
Schelpweg 32
Domburg
 
14 augustus van 17.00 tot 22.00 uur, gratis entree
 
Meer informatie over OFF the Richter FEST kun je hier vinden.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland