2nd influenZ wordt Spectra 2nd influenZ wordt Spectra

Talentenjacht moet nieuwe stijlen aanspreken

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

2nd influenZ wordt Spectra

Talentenjacht moet nieuwe stijlen aanspreken

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

2nd influenZ is niet meer, de nieuwe talentenjacht onder de noemer Spectra vervangt 2nd na acht jaar. Het doel is meer stijlen en andere muziekgenres binnen te krijgen.

Talentenjacht moet nieuwe stijlen aanspreken

Het is al jaren een begrip onder de jeugd van Zuid-Beveland, vijf voorrondes en een finale waarna de weg naar Zeeuwse podia en festivals open ligt. 2nd influenZ stopt na acht jaar. Vorig jaar werd al een verandering doorgevoerd, om te voorkomen dat een avond puur gevuld wordt door metal bandjes, kwam er een nadruk op andere muziekstijlen. Echter de verandering had niet het gewenste resultaat. Nu dus een nieuwe poging, met een nieuwe naam en thema avonden lijkt de weg naar roem weer open voor de muzikale jeugd uit Zuid-Beveland.
 
Een act kan zich opgeven en aan de hand van het genre van de act word deze ingedeeld op een avond. Elke avond zal een ander muziek thema hebben met vier acts en één special act. 
 
De eerste Spectra avond wordt gehouden op 21 oktober, deze avond zal als thema pop/rock hebben, special act deze avond is Rigby. Vervolgens zal op de 18 november een thema avond met dubstep zijn. De Spectra avonden zullen plaats vinden in Podium De Klomp, te Ovezande. Meer info via http://jongerenraadborsele.nl
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland