Kort Nieuws Kort Nieuws

CD voor Major Hostage, Bluesfestival uitverkocht, bevrijdingspodium in Kruiningen

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Kort Nieuws

CD voor Major Hostage, Bluesfestival uitverkocht, bevrijdingspodium in Kruiningen

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Major Hostage is begonnen met CD opnames. Het Kwadendamse Bluesfestival is uitverkocht en een mini bevrijdingsfestival in Kruiningen.

CD voor Major Hostage, Bluesfestival uitverkocht, bevrijdingspodium in Kruiningen

CD-opnames voor Major Hostage
 
Na zijn optredens binnen en buiten Zeeland gaat Major Hostage aan een nieuwe cd beginnen, opnames zijn al gestart en worden verzorgd door Iljan Mol, bekend van Coldpopculture en als  geluidsman van Racoon. Het worden ongeveer 6 a 7 nummers en het geheel komt medio mei ook uit op iTunes. De Goesenaar brengt de cd uit via zijn eigen label "MajorVoltage". NeonWasabi uit Groningen is al druk met het design van de hoes.
 
Bluesfestival uitverkocht
 
Het jaarlijkse bluesevenement in Kwadendamme is nu al uitverkocht. Alle combitickets zijn de deur uit en ook de zaterdagkaarten zijn niet meer verkrijgbaar. Er is nog een klein aantal vrijdagkaarten, belangstellenden zullen snel moeten zijn!
Geen kaarten? Donderdag de 13e is er een 'The Night Before' in cafe 'sLands Welvaren in Kwadendamme met The Blue Clay.
Voor meer info check onze agenda.
 
Bevrijdingspodium Kruiningen
 
Naast het grote bevrijdingsfestival in Vlissingen, is er ook een kleinschaliger festival in Kruiningen. Op het Oude Plein, of bij slecht weer, in het dorpshuis treden Volt Violin, Kids Never Lie, ZinVol en grouse op. Voor meer info check onze agenda.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland