Kort nieuws Kort nieuws

Custom Made op de radio, Hobbyisten op TMF en jij op RegioRuis

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Kort nieuws

Custom Made op de radio, Hobbyisten op TMF en jij op RegioRuis

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Kort nieuws uit de Zeeuwse pop-scene. Custom Made geeft een uur lang een radio optreden. BDM en de Hobbyisten komen op TMF en RegioRuis zoekt singer/songwriters.

Custom Made op de radio, Hobbyisten op TMF en jij op RegioRuis

Custom Made
 
De Goese rockers Custom Made speelt zondag 21 maart op Rock Over Halsteren, een terugkerend festival in Halsteren. Deze dag zullen zij het podium delen met de funkband F.O.O.B.! Café de Biebar is open vanaf 14.00 uur.

De band geeft op 5 mei een interview plus een akoestisch optreden op Radio BRTO. Ze verschijnen daar in het programma Regio Pop, van 21.00 tot 22.00 uur. Meeluisteren kan op www.brto.nl.
 
Hobbyisten en BDM op TMF
 
De Walcherse hiphoppers BDM en de Hobbyisten zijn morgen op TMF te bewonderen. Met VJ Tjess gaan ze muziek maken. Woensdag 10 maart tussen 5 uur en 6 uur zal het Item op TMF te zien zijn.
 
RegioRuis zoekt singer/songwriters
 
RegioRuis zoekt singer/songwriters voor de komende voorronde. 26 maart is de avond voor de sing/songwriters om zich te laten horen. Aanmelden kan via www.opstartpodia.nl.
Win je de voorronde dan mag je optreden op de finale van RegioRuis. Finalisten strijden voor de felbegeerde plaats op het Anywave festival. De finalist van 29 mei zal ook gelijk doorgaan naar de Zeeuwsche Belofte, die in juni in 't Beest in Goes plaats vind. 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland