Zombie Holocaust voor Major Hostage Zombie Holocaust voor Major Hostage

Cd presentatie in t Beest

, Tekst en foto's: Andre Joosse

Zombie Holocaust voor Major Hostage

Cd presentatie in t Beest

Tekst en foto's: Andre Joosse ,

Met zijn nieuwe cd Zombie Holocaust in de winkel is het tijd om de cd live te presenteren. Na afloop van de dj contest in t Beest is het aan Major Hostage om iedereen kennis te laten maken met de Zombie Holocaust.

Cd presentatie in t Beest

Een dubbelhoog podium was er voor nodig: de cd presentatie van major Hostage. Synthesizers, een laptop, de Majoor himself en de sidekick, alles wat nodig is voor een mooi electro feestje. Na afloop van de dj contest voor de dancetour, die Goes deze zomer aandoet, was er tijd en ruimte voor de cd presentatie.

 

Hoewel het publiek vooral uit techno en trance liefhebbers bestaat krijgt Major Hostage toch de nodige aandacht. Het podium staat vol met rook wat de speciale lichtshow erg goed tot zijn recht laat komen. De muziek, zwevend tussen Kraftwerk en 808 State komt zodoende helemaal tot zijn recht. Zombies, lasers en drugs, alles passeert de revue tijdens de show. Uiteraard kunnen robots niet missen bij synthesizer muziek en wordt ook de live versie van Der Robot de zaal van t Beest in geslingerd.

 

De nieuwe cd van Major Hostage heeft een in de synthscene al controversiële naam: Zombie Holocaust. Met een distributiedeal op zak zal het schijfje bij alle platenzaken bestelbaar zijn, ook bij online zaken zoals bol.com. Met een deelname aan de PopRonde voor de deur is de Zombie Holocaust niet te stoppen!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland