Populaire editie van Poppodium Goes Populaire editie van Poppodium Goes

Veel jongeren op de Grote Markt voor Only Seven Left en Kensington

, Tekst en foto's: Andre Joosse

Populaire editie van Poppodium Goes

Veel jongeren op de Grote Markt voor Only Seven Left en Kensington

Tekst en foto's: Andre Joosse ,

Een nieuw concept voor het jaarlijkse poppodium Goes. Naast de lokale bands een avond met het betere rockwerk uit Nederland. Only Seven Left en Kensington trokken vooral jongeren richting de Goese Markt.

Veel jongeren op de Grote Markt voor Only Seven Left en Kensington

Uiteraard heeft het Poppodium Goes nog steeds aandacht voor de lokale bandjes. Onder andere Bente Alice en Scarabee mochten de middag vullen. Het avondprogramma was voor de wat gevorderde bands.

Infinite Mind speelt een generale repetitie voor de cd-presentatie die donderdag 10 juni in Breda wordt georganiseerd. De schijfjes zijn gelukkig al klaar en de eerste versies van de cd worden al goed verkocht. Ook niet verwonderlijk, de band zet een professioneel concert neer en bewijst dat ze serieus aan de weg timmeren.

Indierockers Diesel Disko krijgen de eerste bezoekers aan het dansen. Met de zomerse temperaturen een perfect bandje voor tijdens de zonsondergang. Tijdens het optreden krijgen we wat nieuwe nummers te horen. De eerste nummers voor de opvolger van hun eerste ep klinken veelbelovend!

Only Seven Left krijgt het meeste publiek richting de Grote Markt. Hun poppunk trekt vooral jonge meiden die de bandleden luid gillend verwelkomen. Na een tour samen met Destine is het tijd voor een eigen tour. Vanavond blijkt dat de band er helemaal klaar voor is.

Waardige afsluiter vanavond is Kensington. Ze spelen lekkere poprock zoals we dat kennen van bands als Maximo Park. Heerlijk gitaarwerk en catchy melodietjes, de band heeft er weer een hoop fans bij uit het Zeeuwse stadje.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland