Opnieuw strDnAfeest bij strandpaviljoen Kaapduin Opnieuw strDnAfeest bij strandpaviljoen Kaapduin

Enjoy the fascinating mix of Dance and Art!

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Opnieuw strDnAfeest bij strandpaviljoen Kaapduin

Enjoy the fascinating mix of Dance and Art!

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op zaterdag 3 juli barst om 12:00 uur voor de vierde maal strDnAfeest los. Ook dit jaar weer op het mooiste en enige zuid-strand van Nederland bij Strandpaviljoen Kaapduin, te Dishoek. Dit jaar wordt een bijzondere editie en wordt er flink uitgepakt! Er zullen verschillende kunstvormen te zien en te beleven zijn. Dit jaar is het thema Eb en Vloed.

Enjoy the fascinating mix of Dance and Art!

In deze vierde editie van StrDnAfeest gaat het gegarandeerd los met Gregor Salto + special act die dit jaar ook te zien is op Mysteryland en het Loveland festival! Verwacht een combinatie van absolute helden met de beste en meest verfrissende upcoming DJ`s. Dit jaar is er zelfs een primeur met de nieuwe formatie Randomatik. Ook krijgt strDnAfeest een internationale alure met Kenny Raw en gaat het knallen met strDnAfeest resident Paul Veth, Noisy vs Kyoshi. Cor Fijneman zal B2B draaien met Dazzle en Jobbo Jabbarazzi bekend van Many more duo en Frodo organisator van Berlin Underground en Redevice invites zullen strDnAfeest in gepaste stijl heerlijk voor jullie afsluiten!

De combinatie van dans en muziek wordt concreet in een unieke cross-over. Een act die je zeker niet mag missen is het samenspel tussen DJ Paul Hazendonk en Stichting Danz, Dazzle Dance center en MBO dans Goes, o.l.v. Andrew Greenwood met choreografie van Jesús de Vega Gomez, Danshuis Station Zuid. Daarnaast zullen er nog 4 bijzondere dans voorstellingen te zien zijn waaronder: ´Ubuntu´, een voorstelling in het water en Bed Trip  idee en uitvoering: Marjolein Vogels en Marleen Kleinstapel.

Wat in de mix uiteraard niet ontbreekt is kunst. Het thema Eb & Vloed zal door 10 verschillende kunstenaars waaronder: Barre en Gerard Verkerke, Marijn Kluijfhout, Wout Kole en Johan Elenbaas worden uitgebeeld. Live art komt van Graphic Surgery die een street art wall zal maken. In het paviljoen is de 3-D art van Stefan Theelen te bezichten. Naast het bekijken van de verschillende kunstuitingen, onder andere in de vorm een expositie, krijgt de bezoeker ook de kans om actief te zijn in een graffiti en film –en fotografie workshop .

Kaartjes voor StrDnAfeest zijn tot 2 juli in de voorverkoop verkrijgbaar via Easyticket.nl voor maar € 12,50. Onder de kaarten aangeschaft in de voorverkoop worden twee hotelovernachtingen voor 2 personen verloot voor zaterdag 3 juli in het nabij gelegen Golden Tullip Hotel Westduin. Aan de deur kost een kaartje € 18,00.

 

strDnAfeest – “There’s more to explore”

zaterdag 3 juli 2010

Strandpaviljoen Kaapduin, te Dishoek

12:00 – 02:00

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland