De Formatie, de Belofte voor Zeeland? De Formatie, de Belofte voor Zeeland?

De Formatie is geselecteerd om deel te nemen aan de Zeeuwse Belofte aanstaande zaterdag.

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

De Formatie, de Belofte voor Zeeland?

De Formatie is geselecteerd om deel te nemen aan de Zeeuwse Belofte aanstaande zaterdag.

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Als enige hiphop formatie tussen de rockbands zal De Formatie zeker opvallen zaterdag. Hoe ziet De Formatie hun speelkansen?

De Formatie is geselecteerd om deel te nemen aan de Zeeuwse Belofte aanstaande zaterdag.

Waar halen jullie je inspiratie uit?
Onze inspiratie komt vooral uit onze directe omgeving. Je leeft en maakt mee en dat is genoeg stof om over te kunnen schrijven. Soms kom je woorden tegen waarvan je de betekenis niet weet. Die woorden zoek je dan op en blijken een mooie betekenis te hebben. En met een beetje fantasie kun je een heel eind komen.
Wat is jullie meest genante moment op het podium?
Het gebeurd vaak dat voordat we op moeten Chris naar de WC gaat. Vervolgens staan wij op het podium en zit Chris nog op de plee. Gelukkig bestaan er mobiele telefoons zodat we hem kunnen bellen. Zodra Chris afgeknepen heeft kan de show eindelijk beginnen. Natuurlijk kunnen wij het nooit laten om dit door de microfoons mee te delen.
Wie is jullie grootste fan?
Dat is Roel, een vriend van ons. Maar dat neemt niet weg dat wij onszelf ook erg goed vinden. Thomas is waarschijnlijk de grootste fan van Chris, en vice versa.
Wat zijn jullie hobby’s naast muziek?
Chris schrijft naast muziek nog blogs en heeft een vriendin. Thomas slaapt, eet, hangt met vrienden en werkt bij de Jamin dus heeft verder geen tijd voor hobby's.
Wat is jullie grootste nachtmerrie op het podium?
Dat we een optreden hebben in een zaal waar wij de enige hiphop-act zijn van heel de avond. Dat is echt een nachtmerrie.
Hoe gaan jullie die nachtmerrie overleven?
We proberen altijd de mensen te laten lachen en genieten van een half uurtje hiphop. Vaak kom je met vriendelijkheid een heel eind als je voor een publiek staat wat jouw genre niet luistert. We communiceren hoe dan ook met het publiek. Verder doen we speciaal voor de gelegenheid een covertje. Hopelijk herkennen mensen het origineel van John Mayer en zingt iedereen het nummer mee.
Naar welke artiest kunnen jullie absoluut niet luisteren?
Ken je De Formatie? Naar hun dus absoluut niet.
Omschrijf jullie muziek in 1 zin.
Jaren geen seks hebben en vervolgens een orgasme beleven via je trommelvlies.
Wat zijn jullie toekomstdromen?
Voor ons is de toekomst het eerstvolgende wat komt. We leven van dag tot dag. Dus de toekomst is bij ons zaterdag al. Onze droom is momenteel De Zeeuwse Belofte winnen. Over 3 jaar hopen we 22 en 23 te zijn. Wonend in dezelfde stad maar heel Nederland te kunnen bereiken met onze muziek. We denken dat dit artikel maar in de archieven moet komen om over drie jaar nog eens terug te kijken of het gelukt is.

Zeeuwse Belofte
zaterdag 12 juni
Podium 't Beest Goes 
Entree €5,-

 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland