Dan Musk maakt zich klaar voor de Zeeuwse Belofte

Dan Musk, winnaar RegioRuis gaat zaterdag de strijd aan

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Dan Musk won de finale van RegioRuis, met hun stevige rock wisten ze de jury te overtuigen. Nu staan ze zaterdag in 't Beest. Zijn ze zenuwachtig?

Dan Musk, winnaar RegioRuis gaat zaterdag de strijd aan

Waar halen jullie je inspiratie uit?

Wij halen onze inspiratie uit veel verschillende dingen. Iedereen in de band heeft wel een andere achtergrond en muziekstijl, maar in de band komt dit samen tot één geheel en één visie. Daarnaast halen we onze inspiratie niet alleen uit muziek. Ook uit andere vormen van kunst, het gewone dagelijkse leven en alles wat er bij ons speelt is terug te vinden in de muziek.

Meest genante moment op het podium?

Zo'n moment kennen we niet. Het is allemaal rock 'n roll. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, een snaar breekt, een kabel vliegt eruit, maar dat hoort erbij.

 

 Wie is jullie grootste fan?

Arjean, de man die onze oefenruimte fixt en ons van bier voorziet. 

 

Wat zijn jullie hobby’s naast muziek?

Surfen, kunst, vrouwen, voetballen, genieten, biertje drinken, stappen

 

wat is jullie grootste nachtmerrie op het podium?

Geen. Op het podium is daar geen plek voor. Dat is genieten.

 

Naar welke artiest kunnen jullie absoluut niet luisteren?

Heel moeilijk. Dat zouden we niet zo snel weten. Zeker omdat we allemaal zo veel verschillende dingen luisteren naast het genre wat we zelf spelen. Het ligt ook aan het moment waar je zin in hebt. Maar als we er dan toch echt één zouden moeten kiezen denk ik dat we van Justin Bieber toch allemaal wel redelijk beginnen te braken.


 

Omschrijf jullie muziek in 1 zin

Hard, vet, dynamisch, puur, mooi... Kortom: totale aan-heid!!

 

Wat zijn jullie toekomstdromen? Waar willen jullie over 3 jaar zijn?

Over 3 jaar zijn we bezig aan onze tweede of derde cd. Is de Benelux door ons veroverd, en staan we op de grote festivals in Europa.

 

 Hoe gaan jullie de publiek en jury overtuigen zaterdag? 

Door gewoon te spelen wat wij vet vinden om te doen en om dit te brengen zoals wij dit willen. We spelen niet voor een jury of voor het geld. We spelen voor onszelf. Wel vinden wij het erg vet als hier waardering van anderen voor is. Daarnaast zijn we natuurlijk wel erg blij met tips en commentaar van een goeie jury, en zou het fantastisch zijn om in de Melkweg te spelen. Een beter opstapje is moeilijk te vinden.