Nieuwe Club 3VOOR12/Zeeland avonden in de planning Nieuwe Club 3VOOR12/Zeeland avonden in de planning

9 januari in Goes

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Nieuwe Club 3VOOR12/Zeeland avonden in de planning

9 januari in Goes

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Na een eerste Club avond in de Terneuzense Pit zijn nu t Beest in Goes en de Piek in Vlissingen aan de beurt voor een muzikaal feestje. Wij trakteren in Goes op een veelzijdig dansfeest en in Vlissingen wordt het een avond vol rock.

9 januari in Goes

In Terneuzen was de aftrap deze zomer, de eerste Club 3VOOR12/Zeeland. De tweede en derde zijn inmiddels al gepland.
 
In t Beest in Goes is het op 9 januari een grote danceparty. Het begin van de avond zal aan elkaar gedraaid worden door dj Niek, afgewisseld door een optreden van Major-Hostage die zichzelf beschrijft als “not another DJ” en dat dekt de lading aardig. Deze Zeeuwse live electro act is al vanaf 2004 bezig en staat dan nu eindelijk in 't Beest. Verwacht Kraftwerk-achtige leads, veel vocoder gebruik en strakke drumlijnen, dus electro zoals het bedoeld is.
 
Tweede band is Capacocha. Deze One-Man-Band is als een schip in storm op zee, ADHD is er niets bij. En dit schip weet hoe te feesten! De trashy gitaren, grooving funky bass en synths, cheesy orgels, stuwende electro-beats en grauwe jaren 50-zang zorgen, samen met dit op hol geslagen podiumbeest, voor een pompende set trashy electro-rock&rolla-outacontrolla!
 
Brutuzz is een dj met een brede muzikale interesse en zijn style varieert van dubstep, naar hiphop, naar electro en alles wat breakt en funkt. Zijn sets zijn altijd dansbaar, opzwepend, stoer voor de boys en sexy voor de dames.
 
De Tikkel beter bekent als DE Tik, zal vanavond de avond afsluiten met een knallende set die van drum&bass oploopt tot breakcore en industriële hardcore sounds & beats. Een prima afsluiter op deze toch al geweldige avond vol electronische music.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland