The New Shining en Left in de Piek The New Shining en Left in de Piek

Serious talents in beeld

, Foto's: Joost vanden Hoek

The New Shining en Left in de Piek

Serious talents in beeld

Foto's: Joost vanden Hoek ,

Twee serious talents van 3FM op een avond in de Piek. 3VOOR12/Zeeland fotograaf Joost vanden Hoek fotografeerde de optredens van The New Shining en Left.

Serious talents in beeld

Met het nieuwe album "Hedges Against the Night" lanceert The New Shining een sterk vervolg op hun debuutalbum uit 2008. Deze internationaal klinkende 3-mans formatie van Nederlandse bodem timmerde het afgelopen jaar hard aan de weg en wist zich goed op de kaart te zetten. Dat blijkt wel uit het feit dat ze in een mum van tijd tot Serious Talent werden uitgeroepen bij 3FM en dat het album lovende recensies kreeg in vakbladen als OOR en het Duitse Rock Hard. Eind 2008 volgde zelfs een top 10 notering in de Amerikaanse alternatieve charts.

Met "Hedges Against the Night" is The New Shining helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Zo zullen ze bijvoorbeeld te zien zijn samen met rocklegende Golden Earring op diverse podia waaronder de Zeelandhallen.

Voorprogramma Left is een energieke driemans rockband uit Eindhoven. Onlangs verscheen hun langverwachte debuutalbum "The Quest For Fire". 3FM pikte de eerste single "Better Off" meteen op en bestempelt ook deze band als Serious Talent. De bijbehorende videoclip wordt vervolgens regelmatig gedraaid op de clipzender TMF.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland