Halve finale PopSport in De Pit Halve finale PopSport in De Pit

wie gaat er door naar de landelijke finale van PopSport?

, redactie Zeeland

Halve finale PopSport in De Pit

wie gaat er door naar de landelijke finale van PopSport?

redactie Zeeland ,

Aanstaande zaterdag 13 februari vindt de halve finale van de Zeeuwse editie van PopSport plaats. In poppodium de Pit in Terneuzen strijden 6 jonge Zeeuwse bands om een plaats in de landelijke finale van PopSport. Twee van deze bands zullen Zeeland gaan vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale op 16 mei in het Arsenaaltheater in Vlissingen.

wie gaat er door naar de landelijke finale van PopSport?

PopSport is een traject van 4 maanden waarin 6 talentvolle bandjes verschillende worskshops volgen om hun muzikale maar ook organisatorische en zakelijke kant te ontwikkelen. De bands die dit jaar hebben deelgenomen aan PopSport zijn: Gork A27, Light Brigade, Dread, Zaniac, Scot-Free en Kerensa.
Tijdens de halve finale krijgt iedere band een kwartier om een spetterende show te geven. De 3 koppige jury bestaat: uit Arjen van Wijk (This Beautiful Mess), Marc Maquelin (Cultuurwerf) en juryvoorzitter Tonnie Dieleman (programmeur podium De Spot). Zij kijken welke band zich het best heeft ontwikkeld in de afgelopen maanden.
De presentatie is in handen van Kevin van Gorkum (De Hobbyisten) en tijdens deze avond zal Dj Niek voor en na de optredens voor swingende klanken zorgen.
 
Nog even alles op een rijtje:
PopSport Halve Finale
De Pit, Terneuzen
19:30-0:00
Gratis entree
 
Meer informatie is te vinden op: www.popsport.nl
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland