Diggy Dex komt naar Middelburg Diggy Dex komt naar Middelburg

Win vrijkaarten, cd's en wordt de lokale Eva

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Diggy Dex komt naar Middelburg

Win vrijkaarten, cd's en wordt de lokale Eva

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Zaterdag 20 februari verzorgt Diggy Dex met een liveband een optreden op het podium van De Spot. 3VOOR12/Zeeland geeft vrijkaarten en cd's weg. Ook maak je kans om als lokale Eva op het Spot podium te verschijnen.

Win vrijkaarten, cd's en wordt de lokale Eva

Live in De Spot
Zaterdag 20 februari verzorgt Diggy Dex met een liveband een optreden op het podium van De Spot. De rapper is vooral bekend van zijn recente hit Slaap Lekker (Fantastig Toch) een samenwerking met Vlaamse schone Eva de Roovere en een nummer 1 hit op in de Mega Top 50.
 
Diggy Dex begon zijn muzikale cariere als lid van het hiphop-collectief D.A.C., waarmee de Grote Prijs van Nederland werd gewonnen én op festivals als Lowlands, de Amsterdamse UITmarkt en in vele podia werd gespeeld. Sinds 2006 is Diggy Dex solo en heeft hij inmiddels twee albums op zijn naam staan.
 
Tijdens de clubtour zal Diggy Dex worden bijgestaan door een 5 koppige liveband. De band bestaat onder andere uit Nederlands kampioen turntablism dj DNS en de klassiek geschoolde trompettist Ruben Keet. Zijn ‘eigen’ Eva de Roovere zal echter ontbreken. Om deze leegte aan zijn zijde op te vullen is Diggy Dex nu op zoek naar een ‘lokale Eva’!
 
Diggy Dex zoekt lokale Eva
Zangeressen die het aandurven om op het podium naast Diggy Dex het door Eva de Roovere gezongen refrein te zingen kunnen hiervoor auditie doen door het aanleveren van hun eigen versie in de vorm van een Youtube-clip. Mail je youtube-clip naar diggydexzoekteva@gmail.com Per regio van de clubtour kan er maar slechts één Eva worden gekozen. o.v.v. Diggy zoekt lokale Eva met je naam, adres, leeftijd en telefonnummer. Diggy Dex zal vervolgens al zijn Eva’s in spe bekijken en zo een keuze maken voor zijn nieuwe ‘liefde’.Voorwaarde voor deelname is dat de lokale zangeres al wel over enige zangervaring beschikt en afkomstig is uit de regio van de clubtour. De auditieronde is inmiddels gestart en eindigt op woensdag 10 februari 2010. Alle aanmeldingen zijn te bekijken via Youtube.
 
Win vrijkaarten en een cd
Voor het optreden in de Spot geeft 3VOOR12/Zeeland twee duotickets en de laatste Diggy Dex cd 'Mayonaise voor de Ziel' weg. De prijzen worden verloot onder de inzenders die het juiste antwoord hebben op de volgende vraag: hoe heet de nieuwe single van Diggy Dex die tijdens het afgelopen Noorderslag Festival gepresenteerd werd en inmiddels in 'high rotation' dagelijks op TMF te zien is? Mail je antwoord naar diggydex@3voor12zeeland.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland