Diggy Dex heeft Eva gevonden Diggy Dex heeft Eva gevonden

Lokale Eva heet…. Eva

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Diggy Dex heeft Eva gevonden

Lokale Eva heet…. Eva

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Met een grote actie via YouTube zocht Diggy Dex een lokale Eva de Roovere om het nummer Slaap Lekker (Fantastig Toch) te vertolken. De lokale Eva is gevonden en heet: Eva!

Lokale Eva heet…. Eva

Zaterdag 20 februari verzorgt Diggy Dex met een liveband een optreden op het podium van De Spot. De rapper is vooral bekend van zijn recente hit Slaap Lekker (Fantastig Toch) een samenwerking met Vlaamse schone Eva de Roovere en een nummer 1 hit op in de Mega Top 50.

Omdat Eva de Roovere geen tijd had om op tournee mee te gaan zoekt Diggy Dex lokale Eva’s om de plaats in te vullen. Zangeressen die het aandurven om op het podium naast Diggy Dex te zingen deden hiervoor auditie door het aanleveren van hun eigen versie in de vorm van een Youtube-clip.

Voor het optreden in de Spot liet Diggy Dex de keuze vallen op de Vlissingse zangeres Eva. De lokale Eva is dus wel erg letterlijk gevonden. Voor Eva is het niet de eerste keer dat ze op het podium van de Spot zingt. In oktober 2009 zong ze mee met rap duo BDM & DJ Tempo-Slow in het voorprogramma van Def P en bl3nder.

Diggy Dex, Spot Middelburg
Aanvang: 21.00 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland