Zanger verlaat Infinite Mind

Nieuwe uitdaging bij nieuwe band voor Sven Schuurbiers

Redactie 3VOOR12/zeeland ,

Met een nieuwe ep leek Infinite Mind gereed voor een mooie toekomst. Zanger Sven Schuurbiers liet vandaag weten te stoppen met de band. Een nieuwe uitdaging met een nieuwe band gaf de definitieve doorslag voor de breuk.

Nieuwe uitdaging bij nieuwe band voor Sven Schuurbiers

Voor de nog jonge band ging alles heel snel. Als beginnende band verscheen Infinite Mind op het podium van 2nd influenZ, de Borselse talentenjacht. De band won de finale en een maand later wist de band RegioRuis te winnen. De band heeft op verscheidene zomerfestivals gespeeld, onder andere Anywave en Klomppop. Ook speelde de band op de officiële lancering van 3VOOR12/Zeeland.

 

Met een nieuwe ep leek het erg goed te gaan met de band. Een doorbraak lag met hun nieuwe songs zeker op de loer.

 

Toch liet vandaag de zanger 3VOOR12/Zeeland weten te stoppen met Infinite Mind. “We zijn gewoon heel goed uit elkaar gegaan hoor, laat dat duidelijk zijn” vertelt Sven “Het zijn nog steeds goede vrienden van mij.”

 

Als reactie op het vertrek lieten de overige bandleden weten: “Het besluit komt op een moment dat Infinite Mind zich volop ontwikkelt en dat maakt het lastig. Wij respecteren Sven zijn beslissing en we bedanken hem voor zijn tomeloze inzet en de mooie tijd samen. Wij wensen hem veel succes in de toekomst”.

 

De band gaat wel verder, nieuwe nummers zijn zelfs al in de maak. “Er zal wel het een en ander gaan veranderen. Wij zijn op zoek naar muzikanten die zich met onze muziek verbonden voelen en ons een stap verder willen brengen”. De band lijkt niet bij de pakken neer te gaan zitten en zal blijven doorgaan. “Dit verhaal krijgt dus een vervolg”, aldus een vastberaden Infinite Mind.

 

Uiteraard hebben wij Sven verder gevraagd naar zijn nieuwe band. Toch blijft het nog wat geheimzinnig rond zijn nieuwe project: “Dat wordt echt heel gaaf. We leggen bij dit project de lat nog net even iets hoger”. Een naam… een muziekstijl? Het antwoord is kort maar krachtig: “Binnenkort meer!”