Survivorsland festival voor het goede doel

Mamilla, Paris Dandies, The MassaCrista en Hot Fuzz op het affiche

Tekst: Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Het jaarlijks terugkomend Survivorsland festival wordt zondag 22 Augustus wederom gehouden in Café ’t Schuttershof en in de tuin van het café. Bands spelen belangeloos voor het goede doel: de strijd tegen kanker.

Mamilla, Paris Dandies, The MassaCrista en Hot Fuzz op het affiche

In samenwerking met Stichting Survivorsland organiseert café ’t Schuttershof weer een nieuw Survivorsland Festival. In 2009 was het, ondanks dat de temperatuur opliep tot in de 30 graden, een enorm succesvolle dag.
 
Dit jaar heeft dit unieke festival in Zeeland, waarvan de opbrengst van alle verkochte entreekaartjes gaat naar kankeronderzoek, weer een fantastische line up met zeven topbands.
Zo komt Paris Dandies met in de gelederen Dany Lademacher en Ivo Severijns die we nog kennen van de band van Herman Brood.
 
Ook van de partij zijn de Zeeuwse rockmeesters Mamilla, stonerrockers The MassaCrista en The Old Firm. Uit Belgie komt Tommy Vlaeminck naar Middelburg. Not James Dean en Hot Fuzz, met Jeroen Polderman van Plaeto maken het affiche compleet.
 
Een groot buitenterras in de tuin van Schuttershof, compleet met tafels, buffet , tropische muziek en met de lekkerste gerechten maken het feest compleet. Verdere informatie kunt u vinden op www.survivorsland.nl. De voorverkoop is al in volle gang.
 
 
Survivorsland festival
Zondag 22 augustus vanaf 15.00 uur
Voorverkoop: 10 euro, Kassa: 12,50 euro