Vliedberg festival Vliedberg festival

6 acts op festival in Wemeldinge

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Vliedberg festival

6 acts op festival in Wemeldinge

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Komend weekend is de tweede editie van het Vliedberg festival in Wemeldinge. In De Wemel, Dorpsplein 1, zullen 6 bands acte de présence geven.

6 acts op festival in Wemeldinge

Komend weekend is de tweede editie van het Vliedberg festival in Wemeldinge. In De Wemel, Dorpsplein 1, zullen 6 bands acte de présence geven.  Van Connexxion rijd er dit jaar een pendelbus tussen Goes Station (bus plein) en De Wemel. Deze is uiteraard gratis en je kan je Vliedberg Festival kaartje al kopen in de bus!
 
16.00 - 16.45 Fitting
Fitting is een energieke band uit Zeeland die rauwe pop/rock speelt en staat bekend als een strakke live act, met verrassende wendingen in de nummers.

De 3-mans formatie heeft in de jaren een eigen geluid weten te creëren, waarbij de riffs en accenten van drums-gitaar kenmerkend zijn. Fitting is er vooral op uit, om de rauwe sound van de nummers uit de speakers te krijgen. Hierdoor zijn onder andere de invloeden van bands als Triggerfinger en Eagles of Death Metal herkenbaar in de mix. Fitting speelde al eerder in het voorprogramma van Moke en Hit me TV en won de 2e editie van Klipzz (Omroep Zeeland)

17.00 - 18.00 Audiofungus
Audiofungus is een verzameling van 4 muzikanten met drastisch uiteenlopende persoonlijkheden en muzikale invloeden. Zij proberen deze diversiteit te versmelten in een hopelijk fris en uniek pakket. Muziek vanuit alle aspecten gezien, met nadruk op contrast en dynamiek. Soms explosief en oorverdovend, soms stil en intiem. Check het 3VOOR12/Zeeland interview hier.

18.15 - 19.00 Infinite Mind
Infinite Mind is een vierkoppige progrock-formatie, het viertal is eind 2007 in de huidige formatie gestart met het schrijven van eigen materiaal. De bandleden streven daarbij naar een vooruitstrevende en verrassende sound waarin ritmiek, dynamiek en melodie op creatieve en eigenzinnige wijze worden gecombineerd. Geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden blijft de band experimenteren. Daarbij verliezen ze eenheid, sfeer en structuur niet uit het oog. Infinite Mind zal de fans van Porcupine Tree, A Perfect Circle en Incubus zeker aanspreken. Infinite Mind speelde zelfs op de officiële Lancering van 3VOOR12/Zeeland, in Middelburg. Lees hier een interview met de band.

19.30 - 20.30 The Willies
The Willies speelt al 22 jaar hun versie van de Blues, Rhythm 'n Blues en Soul en mengen daar hun eigen uiterst opwindende versies van. Naast de beste covers ook wat eigen werk in dezelfde stijl. Do the Williewalk, baby! Yeah.

20.45 - 22.00 DJ Sandstorm
DJ Sandstorm is Sander Verhaar, DJ, remixer en muziekproducer. Sinds 2000 verantwoordelijk voor de 3FM Jaarmixen en bekend van zijn wekelijkse weekendmixen op vrijdagavond op 3FM.

22.30 - 00.00 Pickle Juice
Pickle Juice is een kruising tussen een ska-punkband en een rariteitenkabinet. Je komt ogen en oren tekort wanneer deze bonte bende als een tornado over je podium raast. Olijke fiestamuziek, stevige gitaarrifs, easy-listening reggae of opzwepende klezmer: het maakt deze twaalfkoppige feestmachine niet uit, als het maar swingt. Ze maken er een erezaak van om zelfs de meest foute muziekgenres naar hun hand te zetten, met scheurende trompetten, rondvliegende ledematen en een dampende, dansende massa tot gevolg.
 
Vliedberg festival.
De wemel, dorpsplein 1, Wemeldinge
Aanvang 15.30 uur, entree 5 euro
http://musiculturekapelle.hyves.nl
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland