Kane en Boris rocken Goes Kane en Boris rocken Goes

Grote namen krijgen de Goese Markt niet vol

, Foto's: Alex Does

Nog minder dan de helft van de verwachte personen bevinden zich vandaag op de Goese Grote Markt. Bij de zesde editie van Goes In Concert staan als grote namen Boris en Kane op het podium.

Nog minder dan de helft van de verwachte personen bevinden zich vandaag op de Goese Grote Markt. Bij de zesde editie van Goes In Concert staan als grote namen Boris en Kane op het podium. De dag begint al om 4 uur met een optreden van de Hobbyisten, de nog rustige Markt wordt al snel opgezweept door de enthousiaste Zeeuwen.

 

Na een intermezzo van dans- en percussiegroep La Compagnie Bina Africa die in het kader van het Goes Afrikajaar ingehuurd is de eer aan een oude bekende, de band Melou. De band was al meerdere malen te zien op de Pop aan Zee tour. Vanavond staat de band op de Grote Markt, helaas loopt het publiek niet erg warm voor de zomerse muziek. Beef krijgt de Goesenaren wel los, met hun skarock en vrolijke reggae sound. Bijzonder is nog het gastoptreden van een zoontje van een van de bandleden. Vrolijk paradeert de kleuter over het podium en eist alle aandacht op.

 

Als afsluiters de grote namen Boris en Kane. Boris kon zich goed bewijzen, de Idols ster is al lang over het commerciële avontuur heen en brengt een strakke show met soul en funk. Ook Kane blijkt een waardige afsluiter, met een stevige rockshow wordt de zondag afgesloten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland