Club 3VOOR12/Zeeland Club 3VOOR12/Zeeland

Eerste editie in podium de Pit in Terneuzen

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Club 3VOOR12/Zeeland

Eerste editie in podium de Pit in Terneuzen

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

vrijdag 25 september vind de eerste Club 3VOOR12/Zeeland plaats in podium de Pit in terneuzen. Met artiesten als Marcellus & Cheap Harmony, Tuxedo Bandido en de Vleez Noch Viz dj's en vj's is er gegarandeerd feest!

Eerste editie in podium de Pit in Terneuzen

Vrijdag 25 september is er de eerste Club3VOOR12/Zeeland, een feestelijke avond met bands en dj’s in de diverse podia in Zeeland.
 
De eerste club avond wordt gehouden in Terneuzen, podium De Pit is vanaf 21.00 uur gratis toegankelijk voor een afwisselend programma.
DJ Marcellus & Cheap Harmony is een uniek collectief waarbij blazerssectie Cheap Harmony door middel van harmonieus samenspel de block rockin' (Balkan) beats uit de platentas van dj Marcellus als herboren laat klinken! Feest, harmonie, dans en vooral veel lol en koper is gegarandeerd...!

Tuxedo Bandido opent de avond. Het is een beetje een raar gezicht, wel een drumstel op het podium, maar geen drummer. De Zeeuwse band Tuxedo Bandido gebruikt in plaats daarvan samples aangestuurd door pedalen op het podium. De drie heren zijn strak in het pak gekleed en weten door middel van geprojecteerde videobeelden een Mexicaans sfeertje te creëren.
Alle nummers van de band zijn overigens gratis te downloaden! Waarom gratis? Nou, de band wil zoveel mogelijk mensen bereiken en ook zijn ze van mening dat je geen prijskaartje aan muziek kunt hangen.
 
De crew van Vleez Noch Viz heeft al meerdere malen bewezen dat je voor een goed dancefeest niet de provincie uitmoet. Met top dj’s zoals 100% Isis en Steady Douglas werden al zeven feesten gegeven. Vanavond staan de resident vnv dj’s en vj’s op het 3VOOR12/Zeeland feest! DJ Inglourious Basterd zal tussen Marcellus en Tuxedo Bandidos de zaal trakteren op de lekkerste Tarantino soundtracks. Dj Di Stefano zal samen met vj Dajo de avond afsluiten met een elektro feestje!
 

Club 3VOOR12/Zeeland

Podium de Pit, Korte Kerkstraat 28, Terneuzen

Vrijdag 25 september, 21.00 uur, entree: gratis

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland