Eerste namen Southpark Festival bekend Eerste namen Southpark Festival bekend

6de editie Southpark Festival zaterdag 18 juli

, Tekst: redactie 3voor12/Zeeland

Eerste namen Southpark Festival bekend

6de editie Southpark Festival zaterdag 18 juli

Tekst: redactie 3voor12/Zeeland ,

De eerste namen van het Southpark Festival, het gratis multiculturele festival van Zeeland, zijn bekend.

6de editie Southpark Festival zaterdag 18 juli

De eerste namen voor de zesde editie van het Southpark Festival, het gratis multiculturele festival van Zeeland, zijn bekend.
 
Een festival met veel muziek, (straat)theater, sport, kunst, dans, seniorenhangplek en een kidsplace. Het festival is zeer breed opgezet en geschikt is voor echt álle leeftijden. Er is ruimte voor Zeeuwse aanstormende talenten, maar ook voor professionele artiesten. Het is gebleken dat deze combinatie een gezellig en gevarieerd publiek aantrekt op het Meiveld in Middelburg.
 
The Juke Joints, El Combo, De KlepPetBand, The Santana Tribute band en DJ Solo Moderna staan dit jaar op het hoofdpodium van het Southpark Festival.
 
Op het Spotpodium, het podium voor jong en aanstormend talent, kan men een flinke portie folk en jazz verwachten van o.a. Jay Minor & The Early Birds, Maya 17 en JazzCaut. Het S(Y)outhpark podium wordt dit jaar met een drietal workshops gevuld; graffiti, dj/scratchen en buikdansen. Daarnaast krijgen beginnende dj’s en rappers de kans om zich op dit podium te presenteren.
 
Binnenkort zullen meer namen bekend worden gemaakt en zal ook het randprogramma met sport, straattheater, dans, multiculturele hapjes, de seniorenhangplek en kidsplace definitief vorm krijgen.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland