Audio Autopsy underground afterparty Audio Autopsy underground afterparty

City Of Dance 25 Juli @ De Spot, Middelburg

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Audio Autopsy underground afterparty

City Of Dance 25 Juli @ De Spot, Middelburg

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op 25 Juli 2009 wordt voor de negende keer de dance parade georganiseerd in Middelburg, die nu omgedoopt is tot de naam City Of Dance. Dit jaar zal in Kunst & Cultuurcentrum De Spot in Middelburg een underground afterparty plaats vinden genaamd Audio Autopsy (georganiseerd door ChampagNoise en Kaleidolicious) met verschillende dj’s, vj’s en een live act.

City Of Dance 25 Juli @ De Spot, Middelburg

 

Audio Autopsy, de naam zegt het al, zal in het teken staan van een ontleding van underground sounds gevarieerd van House tot Techno. Gecombineerd met live visuals van kunstenaar vj Marek.

Hoofdact zal zijn de Moog Conspiracy uit Berlijn, die samen met zijn vj Monkeypresso, een waar spektakel zal neerzetten. Moog Conspiracy is een van de meest vooruitstrevende producers van deze tijd en heeft al vele releases op zijn naam staan.
Hij wordt ook wel eens vergeleken met de Aphex Twin, doordat hij bestaande structuren in de muziek  doorbreekt en daardoor altijd zorgt voor verrassing, creativiteit en dynamiek.
De Moog Conspiracy presenteert een mix van invloeden: minimal - house - techno -rock - trip-hop, - funk - trance en natuurlijk het onrechtmatige gebruik van Robert Moog's legendarische synthetizers: "een mix van tweaky zure electronica, harde beats melodieus gemengd. De live visuals van Monkeypresso zullen dat benadrukken.
Daarnaast is Moog eigenaar van het beroemde Elektrotribe label.
Het is dan ook een enorme eer dat de Moog Conspiracy Middelburg een bezoek zal brengen.

De tweede hoofdact van de avond zal zijn  Ille Bitch die momenteel Nederland aan het veroveren is. Ille Bitch, ook bekend als Michael von L., kroop uit de Haarlemse underground en is momenteel één van ’s lands populairste dj’s.Hij was te vinden in de DJ-boot in clubs als Paradiso, Club 11, Lichtfabriek, Patronaat, Club Stalker, Poema, Tivoli, Effenaar, Club Rembrandt en LVC en het befaamde Cocoon event. En zal binnenkort of Welcome to the future en Awakenings draaien.
Toen Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw besloten het gouden duo te vormen was er geen stoppen meer aan. Ille ontving residenties bij Club Stalker, R3corder, Full Spectrum, Upstruct en Gasten zonder Grenzen. Als een inktvlek spreidde hij zijn muzikale mix van house-electro-minimal-techno onder danceliefhebbers in alle uithoeken van Nederland en zelfs daarbuiten. 
Speciaal voor deze gelegenheid zal hij back 2 back draaien met Noisy.
Noisy ook wel Noisy Lois genoemd is een oude bekende in de dance scene. Na jaren lang in Londen te hebben gewoond waar zij onderdeel was van de underground techno en drum & bass scene, is zij weer terug gegaan naar Zeeland, waar zij oorspronkelijk vandaan komt.
Noisy zal samen met Ille Bitch de Spot van zijn grondvesten doen laten schudden.

Verder zullen die avond draaien, Estocastico alias Ramon Cebreiro, producer/dj en eigenaar van het Spaanse minimal techno label Estocastical Beats, die regelmatig in de charts van Beatport staat.

En de resident ChampagNoise en Kaleidolicious djs Rocstar, Bleephead, Morninglory & Rize.

Aanvang 22.00 tot 05.00 uur
Kaarten 10 euro voorverkoop
Aan de zaal: 12.50 euro

Voorverkoop start 6 juli 2009In de middag zal er bij Peter Christ Store in Middelburg nog een speciale showcase plaats vinden van het Spaanse Estocastical Beats label waar producers Justin Patti, Allard Drijfhout, Ramon Cebreiro en Noisy hun nieuwste releases zullen draaien.
Van 13.00 uur tot 17.00 uur
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland