Vleez Noch Viz

Dj Isis als hoofdact op alternatief dance festival

Tekst: Andre Joosse ,

Enkele jaren geleden is Vleez Noch Viz ontstaan in de achtertuin van een van de oprichters. Inmiddels is dit alternatieve dance-festival alweer toe aan de zevende editie met namen als dj Isis en dj Sandstorm.

Dj Isis als hoofdact op alternatief dance festival

Enkele jaren geleden is Vleez Noch Viz ontstaan in de achtertuin van een van de oprichters. Inmiddels is dit alternatieve dance-festival alweer toe aan de zevende editie.
 
Vleez Noch Viz onderscheid zich van andere festivals door naast goede dj’s ook veel aandacht te besteden aan de aankleding.
 
Hoofdact van de aankomende editie is dj Isis. Deze vrouwelijke dj, voorheen bekend onder de naam 100% Isis, zal de bezoekers vermaken met haar producties en platenkeuze. Als eerste vrouwelijke dj inspireerde Isis al velen. Haar sets bevatten de meest uiteenlopende vormen van de moderne dance muziek.
 
De avond wordt geopend door dj Sandstorm. Deze dj bekend van de 3FM jaarmixen en MTV Mash zal beginnen met funky dance en break beats.
 
Resident dj Di Stefano neemt het daarna over, hij draait voornamelijk electro house.
 
Tot slot trekt dj Marcellus de deur achter zich dicht, maar niet voordat hij zijn opzwepende beats de zaal in heeft geknald!
 
Vleez Noch Viz editie 7 is aanstaande zaterdag 25 april in ’t Beest te Goes. Kaarten zijn te verkrijgen bij X-ray in Goes en Vlissingen, Delta Disc in Zierikzee, Spin CD in Middelburg en 't Beest zelf.