Vleez Noch Viz Vleez Noch Viz

dj's en vj's zetten t beest op zijn kop

, Tekst: Noisy Lois Foto's: Andre Joosse

Vleez Noch Viz

dj's en vj's zetten t beest op zijn kop

Tekst: Noisy Lois Foto's: Andre Joosse ,

Afgelopen weekend is were gebleken dat je voor een goed dancefeest niet de provincie uit moet. De Vleez Noch Viz dj's en vj's kregen t beest helemaal los!

dj's en vj's zetten t beest op zijn kop

Vol nieuwsgierigheid vetrok ik Zaterdagavond naar ’t Beest in Goes, waar mij een Vleez Noch Viz party te wachten stond. Dit zou tevens mijn eerste verslag worden voor 3voor12/Zeeland. Bij aankomst was dj Sandstorm, die het gebeuren opende, aan het draaien.
Een mix van verschillende stijlen passeerde de revue en ondanks dat het altijd een ondankbare taak is om te openen (but someone’s got to do it) slaagde Sandstorm er in om het publiek in een goede stemming te laten komen. Door de de schitterende visuals van vj Dajo, een laser en fantastische mooie geschilderde wandpanelen in het teken van aliens in outerspace en robots, werd een uitstekende ambiance gecreëerd.
 
Na Sandstorm volgde dj Di Stefano, die het publiek goed aan het dansen kreeg met vette Electro sounds en beats, afgewisseld met Electro House. Ondertussen werd het steeds drukker en ging ik even een kijkje nemen in de bar, waar vj Da Vinci op 4 beeldschermen indrukwekkende live visuals, alles in het teken van het thema outerspace, aan het creëren was. Dit alles op wrede techno sounds van dj The Denzer.
Toen viel mijn oog ineens op een super gaaf apparaat wat The Denzer gebruikte, namelijk een Alesis RFX, een soort van touchsensor om effecten mee te creëren. En daar leent Techno zich uitstekend voor. Ik was heel blij verrast om The Denzer in aktie te zien, jammer dat hij niet in de grote zaal draaide, want daar was het beter tot zijn recht gekomen! Hopelijk krijg ik hem ooit nog een keer te zien in een grote zaal.
 
Na Di Stefano was het tijd voor de hoofdact dj Isis. Isis draaide een goede en gevarieerde set van Minimal Techno tot Tech House en het publiek vond het geweldig. Voor mij persoonlijk was het niet zo een verrassing, omdat ik haar dezelfde set heb horen draaien eerder dit jaar in maart in het Arsenaal. Ze begon met dezelfde nummers die ik daar toen ook hoorde, wat mij aan het denken zet, maar goed, het publiek vermaakte zich prima en daar gaat het uiteindelijk om.
 
Na Isis volgde dj Marcellus, die het publiek helemaal los kreeg met een wreed metal openingsnummer gemixed met verschillende stijlen, beginnend met electro en eindigend met techno en een hardstyle nummer. Ik was erg onder de indruk van zijn set en vooral de gedurfdheid om verschillende stijlen te combineren in een set. Hij deed de naam Vleez Noch Viz zeker eer aan en voor mij en het publiek was hij duidelijk de ‘topper’ van de avond.
 
Al met al een zeer geslaagde avond. Ik hoef nu voortaan niet per se Zeeland meer uit om een goed ‘dance’ feest mee te maken, nu ik heb geproefd van deze Zeeuwse kwaliteit.
Volgende keer ben ik zeer zeker weer van de partij.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland