25 april: Rooseveld Academy Benefit Night: Because I'm a girl

Optredens van: Danny Vera, Soulism, Bluem en dj Vindictiv

Redactie 3voor12/Zeeland ,

Een avond vol muziek van Zeeuwse bodem in De spot, om geld op te halen voor de nationale campagne ‘Because I’m a Girl’ van Plan Nederland. Plan zorgt ervoor dat meisjes in ontwikkelingslanden naar school kunnen en leert meisjes op te komen voor hun rechten.Optredens van: Danny Vera, Soulism, Bluem en dj Vindictiv

Benefietconcerten genoeg in Nederland – maar ook voor en door jongeren uit Zeeland georganiseerd? Daar komt nu verandering in! De Roosevelt Academy Student Association, Aqua Ad Vinum van Hogeschool Zeeland, podium De Spot & Vrijwilligers van Plan organiseren deze avond vol muziek van Zeeuwse bodem om geld op te halen voor de nationale campagne ‘Because I’m a Girl’ van Plan Nederland. Plan zorgt ervoor dat meisjes in ontwikkelingslanden naar school kunnen en leert meisjes op te komen voor hun rechten.  
Kaarten kosten €5,- en alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Het benefiet wordt gehouden in Podium De Spot in Middelburg. Het programma is als volgt:

 

 

20:00 De avond wordt geopend door Lennart (van Café 77).
21:00 Danny Vera laat de beste roots muziek horen.
21:45 Soulism speelt soulcovers van Zeeuwse bodem! Zowel oude als nieuwe(re) soul, van Otis tot Joss en alles er tussen in.
23:00 Bluem. Ergens heeft de muziek van Bluem de gulden middenweg weten vinden tussen industrialisatie en schoonheid, wat misschien het beste te omschrijven valt als lekker alternatieve Rockpop met een vernieuwend randje.
00:00 DJ Vindictiv draait Beats, Jazz, Funk, Hip Hop, DnB, Trip Hop, Rock, Soulmusic...whatever. As long as it sounds dope!