3voor12 Utrecht

#BFU17 My Baby is een groovy afsluiter

Maar niet verrassend genoeg

My Baby heeft net een nieuw album, verkocht TivoliVredenburg al uit en staat vandaag op drie Bevrijdingsfestivals. Vanavond stonden ze gratis en voor niks als afsluiter in Utrecht. Maar zijn ze wel geschikt als afsluiter?

Voodoo blues is niet iets wat we elke dag horen in Nederland. Speciaal voor dit genre hebben we My Baby in onze kast liggen. Het is goed om als band zo’n unieke sound te hebben; je herkent My Baby uit duizenden. Maar deze eigen sound blijkt nog iets te eentonig. Elk nummer bestaat uit hetzelfde recept: een groovy bas, exotische gitaar en de lekkere vibratie in de stem van Cato van Dijk. En dat is best wel leuk!

Of nou ja, het eerste half uur is dat heel leuk. Maar het optreden kabbelt daarna eigenlijk een beetje door. Elk nummer bestaat uit hetzelfde recept: een groovy bas, exotische gitaar en de lekkere vibratie in de stem van Cato van Dijk. Dan is na drie kwartier de verrassing er wel een beetje af. Een hele leuke band voor midden op de dag, maar als afsluiter? Niet de meest knallende keuze. Maar gelukkig zijn ze ook niet helemaal de afsluiter, want op de afterparty gaat het feest nog gewoon door.

Meer foto's van BFU17? Zie ons fotoverslag!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12