3voor12 Utrecht

Kijk en luister hier naar de tweede single van Squirrel

‘Changing’ is een zachtaardig liedje over verlies en veranderingen in het leven

Nadat hij vorige maand met zijn debuutsingle kwam, verschijnt vandaag Squirrels nieuwste single en muziekvideo ‘Changing’ een tweede voorproef van zijn aankomende album Quiet Life. Het is een nummer dat een geruststellend perspectief geeft op drastische verandering en het verliezen van een geliefde.

Joram Tornij alias Squirrel is een voormalige indierock frontman die enkele jaren na het uiteengaan van zijn band, een akoestische weg is ingeslagen. Door de jaren heen heeft hij veel liedjes geschreven die hij nu tot een album heeft verwerkt. ‘Changes’ is een van deze nummers. Ondanks dat het niet in 2020 is geschreven, past het perfect bij onze collectieve situatie dit jaar. In een tijd waarin een pandemie ons leven op zijn kop zet en het verliezen van geliefden ineens dichterbij is dan ooit, zijn wat geruststellende woorden bijzonder fijn: “I guess we’re alright.” Squirrel en zijn anonieme medezangeres vertrouwen erop dat het goed gaat komen.

Op ‘Changing’ spelen behalve Joram Tornij zelf ook Nana Adjoa, Nicky Hustinx (bekend van o.a. Weval en Fink) en de zangers die anoniem wil blijven. Het nummer werd gemixt door Jacob van de Water (Het Universumpje).

Squirrels debuutalbum ‘Quiet Life’ verschijnt in oktober 2020. De nieuwe single ‘Changing’ en de vorige single ‘Dreaming’ zijn nu al te beluisteren via Spotify en YouTube.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12