3voor12 Utrecht

HE:LEEN festival voegt het Belgische Ão toe aan line-up

PARRA.DICE, Apeshit en The Hook naar gratis dagprogramma

HE:LEEN festival heeft vandaag de Belgische band Ão als laatste toegevoegd aan het betaalde avondprogramma HE:LEEN+. Lokale acts PARRA.DICE, Apeshit en The Hook komen naar het gratis dagprogramma van het wijkfestival van De Helling en LE:EN.

Ão is een jong en veelbelovend viertal uit België dat een opwindende mix brengt van saudade, indie en subtiele elektronica. De fenomenale stem van frontvrouw Brenda Corijn is de kers op de taart. Corijn put uit haar Mozambikaans-Portugese roots voor de Portugese en Engelse zanglijnen die verstrengelen met de gitaar van Siebe Chau, de ambientklanken en productie van Jolan Decaestecker en de eclectische percussie van Bert Peyffers. Enkele weken geleden speelde Ão in EKKO en de verhalen over die show waren lovend. Eerder waren Igor, Teddy’s Hit, Collignon en Hiqpy al aangekondigd voor HE:LEEN+, het betaalde avondprogramma van het festival.

Drie weken geleden had HE:LEEN ook al de lokale acts PARRA.DICE, Apeshit en The Hook bekendgemaakt voor het gratis toegankelijke dagprogramma. Apeshit, dat net de nieuwe single ‘Hellraiser’ uit heeft, en The Hook waren afgelopen jaar ook al te zien op onze showcase avond Club 3voor12 Utrecht. Aan het dagprogramma worden later nog meer acts én selectie van de Open Call toegevoegd.

Te zien: HE:LEEN festival 2024 met Ão, Igor, Teddy’s Hit, Collignon, Hiqpy, PARRA.DICE, Apeshit en The Hook, zaterdag 14 september 2024 @ Rotsoord

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12