3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, week 32

Anaal Nathrakh | Air | Zomergasten x Soulclap | In het Zand festival

Het weer van de afgelopen dagen was niet altijd even zomerwaardig maar met goede moed kijken we uit naar komend weekend, waarin je onder andere kunt dansen bij Zomergasten en In het Zand en naar de lekker lome nummers van Air kunt luisteren.

  • donderdag 10 augustus: de Engelse extreme-metalband Anaal Nathrakh gaat voluit met een verschroeiende combinatie van blackmetal, grindcore, deathmetal en industrial. Donderdag spelen ze in dB’s, met support van Teethgrinder. De zaal gaat om 20.30 uur open. Entree is €15.

  • vrijdag 11 augustus: met hun debuutalbum Moon Safari uit 1998 brak Air meteen door bij het grote publiek. De mix van hypnotiserende pop, ambient soundscapes en jazz werkt erg goed. Het Franse duo tourt op dit moment in het kader van het twintigjarig bestaan en speelt op vrijdag in de Ronda van TivoliVredenburg. Tickets zijn €38.

  • vrijdag 11 augustus: tijdens de zomer kun je elke vrijdag dansen in EKKO met iedere week een andere zomergast. Deze keer is dat Soulclap dat de beste (future) classics, hits en obscure juweeltjes uit de funk, soul, jazz, hiphop, afrohouse, boogie en disco draait. EKKO x zomergasten begint om 23.00 uur. Tot middernacht is de entree gratis, daarna € 2,50 aan de deur.

  • zaterdag 12 augustus: ‘In Het Zand’ pakt a.s. zaterdag uit met speciale festival-editie op Strand Oog in Al waarbij ze de krachten bundelen  met Pablo Discobar en SlapFunk Records. Achter de decks vind je onder andere Anil Aras b2b met Carlos Valdes, Stijn Sadee b2b Luke Cohlen, Leo Pol (live) en het Pablo Discobar Soundsystem. Het festival duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn €18.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12