3voor12 Utrecht

Herman Brood Academie en De Nijverheid organiseren showcasefestival Brood Nodig

Optredens van muzikale talenten plus kennis- en netwerkevenement

De Herman Brood Academie en De Nijverheid presenteren op woensdag 12 juni Brood Nodig, een nieuw showcasefestival met de nieuwste generatie muzikale talenten. Tussen 17.00 en 23.00 uur zie verrassende optredens en energieke performances op het buitenpodium, het balkon en de loods van De Nijverheid. Op het programma staan o.a. Haylid, Vic Mane, Mees Mattern, Xnmi, ANNE, Ive Lovers, Trix, Fit, ADDER en AREA ØNE.

Ook is er een speciale editie van Club No Man’s Land. Studenten van de HBA hebben het voortouw genomen om een kennis- en netwerkevenement te organiseren voor aspirant muziekprofessionals. Deze Club No Man’s Land x HBA gaat over artistieke identiteit & branding. Want hoe vertaal je jouw artistieke visie naar een herkenbare merkidentiteit? Hoe blijf je deze identiteit ontwikkelen? En wat doe je als je deze identiteit om wilt gooien? De panelleden zijn Lakshmi, Danny van Tiggele (muzikant, o.a. Blaudzun), Lesley Quist (Spinnin’ Records) en Bart Slangen (mede-oprichter van Boemklap Industries). De Host is Lan Lan Zhang. Het panel begint al om 16.00 uur!

Ook wordt er een demodrop gehouden waar je jouw nieuwe demo kunt pitchen aan verschillende muziekprofessionals. Je kunt daar één-op-één in gesprek met muziekprofessionals en direct feedback krijgen op je muziek.

Te zien: Brood Nodig, woensdag 12 juni 2024 vanaf 16.00 uur @ De Nijverheid (entree gratis

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12