3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, 40

The Goddamn Gallows | Meridian Brothers | Ares met Gil & Megas | Anemone | Adjewatje Punkrocknight | Filthy Felons

Onze live-tips:

donderdag 5 oktober: De Amerikaanse punkrockband The Goddamn Gallows maakt er met een mix van metal en bluegrass een spontaan en onverwachts feest van. Het Utrechtse voorprogramma Jesco opent de avond. De show begint om 20.30 uur in dB’s, tickets zijn €10.

donderdag 5 oktober: EKKO wordt donderdag omgetoverd tot een Colombiaans dansfeestje. De cultband Meridian Brothers geeft aan de tropische salsa, merengue en cumbia muziek een inventieve elektrische twist. Het nieuwe album '¿Dónde Estás María?' is afgelopen september uitgekomen. Aanvang is om 21.00 uur en tickets zijn €12.

vrijdag 6 oktober: De Nachtapotheek in Fluor staat in het teken van de jonge rapper Ares. Met zijn 21 jaar onderscheidt hij zich in de hiphop-scene door ongefilterde, persoonlijk teksten. Hij wordt tijdens zijn tour bijgestaan door de dansbare en catchy sounds van Gil & Megas. Tickets zijn €10. De zaal is open om 20.00 uur.

vrijdag 6 oktober: In Rotterdam is de gloednieuwe psychedelische britpopband Anemone geboren die bestaat uit ex-leden van The Medics, The Afterveins en Moon Tapes. Ze spelen uiteenlopende nummers van jazz tot garage en treden voor het eerst op in Utrecht. Vrijdag staat Anemone om 21.00 uur in Stathe. (EDIT: geannulleerd).

Vrijdag 6 oktober: 12,5 jaar geleden was de eerste Adjewatje een feit en vrijdag keert de punkrocknight terug met een speciale The Reunion editie. Artiesten als Of No Avail, Laternpoll en The Jux Junction komen weer bij elkaar. Daarnaast bestormen o.a. het grote Antillectual het podium. De Helling opent om 19.30 uur, gevuld met bier en de beste punckrock. Voorverkoop is €12, aan de deur €14.

zaterdag 7 oktober: winnaar van de publieksprijs bij de Utrecht Popprijs Filthy Felons presenteert de EP We’re in this Together in ACU. De punk-/stonerrockformatie staat bekend om keiharde drums, snelle en ruige gitaarrifs en het agressieve randje in de zang. Daarnaast staat The Apologist op het podium. Het motto van de harde rockband is: bijzijn = meemaken, dus grijp je kans. Entree is €5 en de avond start om 21.00 uur.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12