3voor12 Utrecht

De Nijverheid bestaat vijf jaar en viert dat met 'De Verjaardag'

Kunst, muziek en meer in de kunstenaarskolonie in het Werkspoorkwartier

De Nijverheid bestaat binnenkort vijf jaar en viert dat op zaterdag 24 september met De Verjaardag, een knallend verjaardagsfeest in ‘nijversferen’. Zoals je van de kunstenaarskolonie in het Werkspoorkwartier gewend bent betekent dat een combinatie van kunst, muziek en dansen.

Op de feestdag kun je tussen 14.00 en 2.00 uur onder andere naar een editie van Drink&Draw (live modeltekenen met NoEsUnaGalleria), muziek van DJ Alec, zijn er rondleidingen van Nijveraars, kun je bij Het Kleinste Kamertje kennis maken met analoge fotografie, is er poëtische acrobatiek van Fabuloka, kun je terecht bij Etty’s Graaikar en zijn er exposities in Kunsthal Kloof, EXboot en de Tunnel.

Er is ook een uitgebreid muzikaal programma met De Baron (guerrilla brass), The Streetbeat Empire (swing, hot jazz, afrobeat), Onkruid (electropop), Silent Poetry Techno Aerobics en The Haircut Sessions. Dansen kun je bij Pitto, Freek Fabricius en Jannah, die draaien in de loods. Vanaf 23.00 uur kun je in het café terecht voor Karaoke Kakafonie.

Voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen en in de ateliers wil kijken zijn er rondleidingen die beginnen om 16.00 en 17.00 uur.

Te zien: De Verjaardag, vijf jaar kunstenaarskolonie De Nijverheid, zaterdag 24 september 2022 @ De Nijverheid. Tickets inclusief twee drankjes zijn €15,80.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12